Μάντσεστερ Σίτι: Οι σκέψεις του Γκουαρδιόλα που χάνει τον Ρόδρι λόγω χιαστού

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν απόλυτα για τον Ρόδρι, τον Πεπ Γκουαρδιόλα και την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο αγγλικός σύλλογος επιβεβαίωσε πως ο Ισπανός μέσο έχει υποστεί τραυματισμό στο χιαστό του δεξιού του γονάτου.

Με τον Ρόδρι εκτός του υπόλοιπου της σεζόν, ποιες είναι οι σκέψεις του Πεπ Γκουαρδιόλα για να καλύψει το κενό του; Η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε επίσημα πως ο Ρόδρι έχει υποστεί τραυματισμό στον χιαστό του και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης στο υπόλοιπο της σεζόν.

«Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Rodri υπέστη τραυματισμό στο δεξί του γόνατο. Ο τραυματισμός υπέστη κατά το πρώτο ημίχρονο της ισοπαλίας 2-2 αυτού του Σαββατοκύριακου με την Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο μέσος ταξίδεψε στην Ισπανία για να ζητήσει ιατρική συμβουλή αυτή την εβδομάδα, μετά τις αρχικές δοκιμές στο Μάντσεστερ. Η αξιολόγηση παραμένει σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί η πλήρης έκταση του τραυματισμού και η αναμενόμενη πρόγνωση. Όλοι στο Club του εύχονται ταχεία ανάρρωση και το mancity.com θα σας ενημερώνει τακτικά σχετικά με την αποκατάστασή του» σημείωσαν σχετικά οι «Πολίτες» το πρωί της Τετάρτης (25/9).

Πώς σκοπεύει όμως να καλύψει το κενό του Ισπανού χαφ ο Πεπ Γκουαρδιόλα;

Σύμφωνα με το Skysports η Σίτι θα βρει αρχικά εκ των έσω τη λύση, με τους Ματέο Κόβατσιτς, Ιλκάι Γκουντογκάν και Ρίκο Λιούις να είναι οι επιλογές για να τον αντικαταστήσουν στα 14 παιχνίδια της Premier League μέχρι να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.