Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάαλαντ ξεπέρασε Ρονάλντο και ισοφάρισε Σαλάχ

Metrosport Team16 Απριλίου 2023

Δύο γκολ σημείωσε ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην νίκης της Μάντσεστερ Σίτι με 3-1 επί της Λέστερ στο Έτιχαντ. Ο Νορβηγός διανύει μια εξαιρετική περίοδο και ήδη, έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 32 φορές στην Premier League. Μια επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για τον αγγλικό πρωτάθλημα και αναμένεται να αυξηθεί αφού υπάρχουν αρκετά παιχνίδια μέχρι το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου. 

Ο Χάαλαντ με τα 32 τέρματα που έχει σημειώσει ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λουίς Σουάρες, οι οποίοι είχαν πετύχει 31 στην καλύτερη τους σεζόν με Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αντίστοιχα. Παράλληλα, ισοφάρισε τον Μοχάμεντ Σαλάχ που είχε βάλει 32 γκολ και πλέον, κυνηγά δύο θρύλους του αγγλικού ποδοσφαίρου, τους Άλαν Σίρερ και Άντι Κόουλ, οι οποίοι είχαν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 34 φορές. 

Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη Τρίτη (12/4) ο Νορβηγός έσπασε ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ, καθώς με το γκολ κόντρα στην Μπάγερν έγινε ο πρώτος παίκτης που αγωνίζεται στην Premier League κι έχει σκοράρει σε μία σεζόν 45 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.