Μάντσεστερ: Κρατούσε το καλύτερο για το τέλος με μεταγραφή 60 εκατομμυρίων!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου31 Αυγούστου 2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το χατίρι του Έρικ τεν Χαγκ και απέκτησε τον παίκτη που ήθελε διακαώς ο Ολλανδός προπονητής.

Η αποχώρηση του Σκοτ ​​ΜακΤόμινεϊ για τη Νάπολι άφησε κενό στη μεσαία γραμμή της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, που στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου απέκτησε από την Παρί Σεν Ζερμέν τον 23χρονο χαφ, Μανουέλ Ουγκάρτε, έναντι 60 εκατ. ευρώ.

Στο Παρίσι πήγε για να φέρει ισορροπία στο κέντρο της Παρί, αλλά δεν έπεισε ποτέ τον Λουίς Ενρίκε. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας έκανε δικό της γι' αυτό τον ρόλο τον Ζοάο Νέβες από την Μπενφίκα και από την στιγμή που αγωνιστικά καλύφθηκε, προσπάθησε να πάρει πίσω ένα μέρος των χρημάτων που είχε ξοδέψει για τον Ουρουγουανό, γνωρίζοντας την ανάγκη που είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ο Τεν Χαγκ, από την άλλη, έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Η μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν «πονοκέφαλος» την περασμένη σεζόν, με τον Κασεμίρο που απέδωσε πολύ κάτω από τις προσδοκίες, με τον Έρικσεν κάτω από τα στάνταρ του και τον ΜακΤόμινεϊ που, αν και σημείωσε καθοριστικά γκολ, δεν ήταν από τους αγαπημένους του τεχνικού τιμ. Τώρα, ο Ουγκάρτε θα γίνει δίδυμο με τον Μαϊνού, την αποκάλυψη της περασμένης σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.