Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλημα με Μέινου, αμφίβολος με ΠΑΟΚ

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον αγώνα του ΠΑΟΚ στο Μάντσεστερ απέναντι στην Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, για τον οποίο προκύπτουν προβλήματα για τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Κόμπι Μέινου έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά στη league phase του Europa League.

Αμφίβολη ως εξαιρετικά δύσκολη κρίνεται η συμμετοχή του Κόμπι Μέινου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 7/11 για το Europa League.

Ο 19χρονος Άγγλος μέσος (έχει συνολικά 9 συμμετοχές μέχρι στιγμής) αναμένεται να χάσει αρκετούς αγώνες της ομάδας του, καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση της Γιουνάιτεντ έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό και θα απουσιάσει για ένα διάστημα 3-4 εβδομάδων.

Ο Μέινου τραυματίστηκε στη διάρκεια της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες και το χρονικό διάστημα απουσίας του επηρεάζει την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον ΠΑΟΚ.

Όπως όλα δείχνουν ο 19χρονος Άγγλος το πιθανότερο είναι να μη βρίσκεται στη διάθεση του Έρικ Τεν Χαγκ για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της League Phase στο Europa League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.