Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κρατάει το «Ολντ Τράφορντ» ακόμα και αν κατασκευάσει νέο γήπεδο

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Δεν θα κατεδαφίσει το «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν χτίσει νέο γήπεδο. Έχει γίνει γνωστό πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα προσπαθήσουν να κατασκευάσουν νέο γήπεδο 100.000 θέσεων κοντά στο ήδη υπάρχον γήπεδο της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Guardian» το «σπίτι» της Γιουνάιτεντ θα μειωθεί πιθανώς σε χωρητικότητα, θα μετατραπεί σε ένα γήπεδο περίπου 30.000 θέσεων και θα χρησιμοποιείται από τη γυναικεία ομάδα και την ακαδημία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μέχρι σήμερα οι γυναίκες της Γιουνάιτεντ δίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους περίπου 15 μίλια μακριά στο Leigh και όπως γίνεται κατανοητό μια τέτοια μετακίνηση θα ήταν μια σημαντική αναβάθμιση για αυτές.

Η διατήρηση του «Όλντ Τράφορντ» σημαίνει ότι τα αγάλματα των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Σερ Ματ Μπάσμπι, Ντένις Λόου, Τζόρτζ Μπεστ και Σερ Μπόμπι Τσάρλτον θα παραμείνουν ανέγγιχτα, όπως και το ρολόι στη μνήμη της καταστροφής του Μονάχου και η κεντρική σήραγγα στο μισό δρόμο που είναι το μόνο σωζόμενο τμήμα του αρχικού γηπέδου.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως το νέο γήπεδο θα κοστίσει πάνω από 2 δισ. λίρες και θα χρειαστεί περίπου έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.