Ατελείωτο «τρολάρισμα» στο twitter με την συμπεριφορά του Μπρούνο Φερνάντες στο «Άνφιλντ»

Metrosport Team06 Μαρτίου 2023

Επεισοδιακό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι της Κυριακής, Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7-0) για το Μπρούνο Φερνάντες.

Ο Πορτογάλος μέσος των Red Devils, ήταν στο επίκεντρο της αναμέτρησης αλλά για αρνητικούς σκοπούς. Εκτός από την κάκιστη αγωνιστική του εικόνα, κατάφερε και με την απρεπή συμπεριφορά του να γίνει θέμα συζήτησης.

Ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε εκνευρισμένος από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα, ξεκινώντας το... ντόμινο των στιγμών του στο παιχνίδι, σπρώχνοντας τον επόπτη. Σειρά είχε μια φάση στην οποία κάνει εμφανή θέατρο, ζητώντας πέναλτι για μία μονομαχία με τον Κονατέ. Ενώ ολοκλήρωσε με την άρνηση του να μαρκάρει τον Στέφαν Μπάιτσετις, βάζοντας τα και με τον προπονητή του, Έρικ Τεν Χαγκ που δεν προχώρησε στην αντικατάσταση του, με το παιχνίδι να έχει κριθεί. 

Ο Ρόι Κιν στην ανάλυση του αγώνα στο Sky Sports ανέφερε για τον Φερνάντες: «Η γλώσσα του σώματός του σήμερα ήταν ντροπιαστική. Είναι ένα πραγματικά ταλαντούχο παιδί, είναι ο αρχηγός σας. Αλλά η γλώσσα του σώματός του, να κουνάει τα χέρια του, να μην μαρκάρει».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.