Μάνσφιλντ: «Μας έδωσαν ζωή με την παρουσία τους στο Ιβανώφειο οι φίλαθλοι»

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2024

Για τις αλλαγές που έγιναν, τη στήριξη του Γ. Σ., τον κόσμο της ομάδας και το φετινό σύνολο μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ηρακλής, Μπομπ Μάνσφιλντ, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για την αλλαγή της κατάστασης στον Ηρακλή: «Όταν ανέλαβα την ομάδα το Νοέμβριο, ήταν σε δύσκολη κατάσταση και αρκετοί παίκτες ήθελαν να φύγουν. Έμοιαζε σχεδόν απίθανο να καταφέρουμε το στόχο μας. Όμως, σε λίγους μήνες αλλάξαμε το μοντέλο της ομάδας και με τη βοήθεια των ανθρώπων του Γ.Σ. Ηρακλή, τους οποίους και ευχαριστώ, τον κόσμο και τους σπόνσορες καταφέραμε μαζί να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση, να πληρώσουμε κάποια χρέη και να μπούμε με ενθουσιασμό στη νέα χρονιά και να ετοιμαστούμε κατάλληλα για την επιστροφή. 

Όταν βλέπεις την ομάδα από έξω, μοιάζει απίθανο αλλά μπαίνοντας στην ομάδα, βλέπεις τη δίψα και τη δύναμη των ανθρώπων και τη κόσμου. Το πιστεύεις, πιστεύεις στις δυνάμεις σου και προχωράς. Με τη σωστή νοοτροπία και με τη σωστή υποστήριξη όλα μπορούν να συμβούν και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου».

Για το φετινό σύνολο: «Πιστεύω ότι κάναμε πολλές κινήσεις ώστε να διεκδικήσουμε την άνοδο. Ο προπονητής ξέρει από πρωταθλητισμό, ξέρει πως να διαχειριστεί την ομάδα. Ο κορμός είναι εξαιρετικός. ΟΙ παίκτες έχουν πίστη στο πρότζεκτ». 

Για τον κόσμο της ομάδας και το γεμάτο Ιβανώφειο: «Μας έδωσαν ζωή με την παρουσία τους στο γήπεδο οι φίλαθλοι. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της ατμόσφαιρας του Ιβανοφείου με τα υπόλοιπα γήπεδα. Ξυπνάω κάθε μέρα και σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω για να είναι ικανοποιημένοι. Αυτό που έγινε στο Final 4 ήταν απίστευτο. Χιλιάδες άνθρωποι ταξίδεψαν για να βρεθούν στο πλευρό μας. Οι επενδυτές και οι άνθρωποι που συμπορεύομαι βλέποντας το Ιβανώφειο καταλαβαίνουν γιατί γίνεται η επένδυση στον Ηρακλή. Ο κόσμος κάνει ιδιαίτερο το κλαμπ και τους ευχαριστώ για την υποστήριξη τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.