Μάνσφιλντ και Κυριζίδης βλέπουν το Ηρακλής-Αίας Ευόσμου

Στέλιος Παρθενάκης18 Νοεμβρίου 2023

Ο νέος πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Μάκης Κυριζίδης και ο νέος ιδιοκτήτης του μπάσκετ, Μπομπ Μάνσφιλντ, παρακολουθούν την αναμέτρηση του Γηραιού με τον Αίαντα Ευόσμου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Elite League. Δίπλα τους και ο Φώτης Θέος. 

Μια ενέργεια που έχει και συμβολική σημασία μιας και επιχειρείται μια προσπάθεια επανεκκίνησης σε όλα τα κυανόλευκα τμήματα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία του metrosport.gr...


«Να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάσει ξανά»

Ο νέος πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Μάκης Κυριζίδης, μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Στη Σέντρα, τόνισε ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να χαμογελάσει ξανά ο κόσμος της ομάδας. 

«Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια για την επόμενη ημέρα του Συλλόγου και το καλό του Ηρακλή. Η προηγούμενη διοίκηση έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι δίπλα μας τώρα, είμαστε η ”μάνα” του Συλλόγου, δεν μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα – δυνατά, αλλά θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο και να χαμογελάσει ξανά. Στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε τον Ηρακλή , τις ακαδημίες που ήδη υπάρχει μία μεγάλη βάση», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Ο Ηρακληδέας έχει στεναχωρηθεί πολύ , να είμαστε αισιόδοξοι και τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα, καλή δύναμη να έχουμε, έχοντας ως αφετηρία το έργο της προηγούμενης διοίκησης του κυρίου Θέου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.