Μανώλης Παπακαλιάτης: Ανήλικος ο οδηγός της μοτοσικλέτας που τον παρέσυρε

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Ανήλικος φέρεται να είναι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του Μανώλη Παπακαλιάτη, πατέρα του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από βιντεοληπτικό υλικό και από τις καταθέσεις μαρτύρων προκύπτει ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος δεν είναι ενήλικος, αλλά ο γιος του, κάτω των 18 ετών, τον οποίο και προσπαθεί να καλύψει.

Μάλιστα, ο 50χρονος πατέρας κατέθεσε ψευδώς ότι ήταν εκείνος ο οδηγός του οχήματος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κρατείται πλέον για ψευδή κατάθεση, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι παραδέχτηκαν την αλήθεια στους αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα, ο Μανώλης Παπακαλιάτης παραμένει για έκτη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου με σοβαρά τραύματα, έχοντας ήδη υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

Το χρονικό του τροχαίου

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στην περιοχή Άι Γιάννης της Κνωσού, όταν διερχόμενο μηχανάκι παρέσυρε τον Μανώλη Παπακαλιάτη, ο οποίος επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον 76χρονο επιχειρηματία και έναν ανήλικο που ήταν συνεπιβάτης του δικύκλου, μεταφέροντάς τους στο Βενιζέλειο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.