Μανιος για ΑΕ Χαριλάου: Να έχουμε ανάλογη συνέχεια, Μαντζιούνης: Θα αλλάξουν τα αρνητικά αποτελέσματα για τον Αγ. Γεώργιο

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2023

H AE Xαριλάου Αγιος Ελευθέριος νίκησε τον Αγιο Γεώργιο Ν. Κρήνης με 2-1 και ανέβηκε βαθμολογικά 

Ο Νίκος Μανιός από ΑΕ Χαριλάου στον Γρηγόρη Μισαηλίδη τόνισε: «Εγινε ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και προηγηθήκαμε. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Ο Στέφανος Μανιός επισήμανε: «Ημασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους. Το ακυρωθέν γκολ πιστεύω ήταν κανονικό και μας επηρέασε στο να παίξουμε πιο δυνατά. Εύχομαι να συνεχίσουμε με νίκες και να πετύχουμε περισσότερα πράγματα για αυτή την ιστορική ομάδα».

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής του Αγίου Γεωργίου Γιάννης Μαντζιούνης τόνισε: «Για μια ακόμη φορά κόντρα στη ροή του αγώνα με ατομικό μας λάθος μείναμε πίσω στο σκορ. Δυστυχώς για εμάς το ότι έχουμε πολλούς παίκτες που δουλεύουν σεζόν και ήρθαν να ενσωματωθούν στην ομάδα μας αργά, επηρέασε την ομοιογένεια και την ετοιμότητα της ομάδας. Με πολλή δουλειά θα αλλάξουν τα αρνητικά αποτελέσματα». 

Ο Νίκος Νομικός είπε: «Ηταν ένα ματς το οποίο η αντίπαλη ομάδα το πήρε με δύο φάσεις. Δείξαμε θέληση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και για μια ακόμη φορά αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Στη συνέχεια πιστεύω η ομάδα θα παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο και θα είμαστε πιο δυνατοί». Ο Δημήτρης Τοπσακάλ επισήμανε: «Στα μέτρα μας ήταν ο αντίπαλος. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι καθώς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Δείξαμε στοιχεία τα οποία μας δίνουν ελπίδα για τη συνέχεια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.