Μανίκας: «Υπήρχε πρόταση να έρθω στον Ηρακλή - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα παλέψουν για τον τίτλο»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Για την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε το Αιγάλεω αντιμέτωπο με τον ΠΑΟΚ και το κακό ξεκίνημα του Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη, μίλησε στο Metropolis 95,5 ο τεχνικός διευθυντής του Αιγάλεω, Αντώνης Μανίκας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εγώ έχω ένα θετικό σε σχέση με τους άλλους τεχνικούς διευθυντές στην Ελλάδα, καθώς για μία δεκαετία ήμουν προπονητής», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο, για να προσθέσει: «Είναι πολύ σημαντικό να ταιριάζουν τα χνώτα του προπονητή με τον τεχνικό διευθυντή. Πρέπει να υπάρχει χημεία μεταξύ τους και ένας τεχνικός διευθυντής να καταλαβαίνει τα θέλω του προπονητή. Φυσικά, ρόλο παίζει και η παραμονή τους στην ομάδα».

Για τα παιχνίδια Κυπέλλου του Αιγάλεω κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Θεωρώ τον ΠΑΟΚ παρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τον Λουτσέσκου ότι είναι στις δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του ΠΑΟΚ και μαζί με τον Ολυμπιακό θα κοντραριστούν φέτος για τον τίτλο. Εμείς φιλοδοξούμε να έχουμε μία καλή πορεία στο Πρωτάθλημα. Παρόλο που δεν έχουμε πάρει αδειοδότηση και παρά το γεγονός ότι έχουμε ένα μικρό μπάτζετ έχουμε κοντράρει τις ομάδες του ομίλου μας που παλεύουν για να πάρουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Στο Κύπελλο έχουμε κάνει μία καλή πορεία παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε πάρει αδειοδότηση, είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση των παικτών και τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ θα τα ευχαριστηθούμε».

Αν θα δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

«Η διοίκηση της ομάδας είναι ανοιχτή. Είναι καθαρά θέμα της αστυνομίας αν θα υπάρχουν φίλοι του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του γηπέδου στο μεταξύ μας παιχνίδι στην Αθήνα».

Αν υπήρχε επικοινωνία με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη με αφορμή και την αλλαγή προπονητή στον Ηρακλή:

«Εγώ έχω μία πολύ καλή σχέση με τον κ. Μονεμβασιώτη και μάλιστα υπήρχε πρόταση για να έρθω στον Ηρακλή. Τελευταία φορά που μιλήσαμε με τον κ. Μονεμβασιώτη ήταν μετά τον αποκλεισμό του Ηρακλή στο Κύπελλο και μου ζήτησε την γνώμη μου για την εικόνα της ομάδας. Ο Ηρακλής έχει πολλούς καλούς παίκτες και πάντα όταν οι ομάδες χτίζονται γρήγορα υπάρχουν προβλήματα. Θέλει χρόνο μέχρι να αποκτήσουν χημεία οι παίκτες. Ήρθαν σταδιακά παίκτες, η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της και είχε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή. Ο χρόνος θα βοηθήσει τον Ηρακλή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.