Μανίκας: «Θα αλλάξουν τα πράγματα με τον Μονεμβασιώτη στον Ηρακλή»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2024


Ο Ηρακλής αναμένει τα ευχάριστα νέα της αδειοδότησης, προκειμένου να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ από τον Στράτο Ευγενίου στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Ενας άνθρωπος που γνωρίζει και έχει συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη είναι ο Αντώνης Μανίκας, ο οποίος ήταν για μια τετραετία στον Απόλλωνα Σμύρνης, όταν ο πρώτος ήταν διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ και ο δεύτερος ήταν τεχνικός διευθυντής. Ο Αντώνης Μανίκας για τη φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε και βρισκόταν στο Αιγάλεω είπε: «Είμαι ευχαριστημένος από την συνεργασία στο Αιγάλεω. Η ομάδα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της».

Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος του Ηρακλή από τον κύριο Μονεμβασιώτη; «Εχω συνεργαστεί μαζί του τέσσερα χρόνια. Είναι κύριος με Κ κεφαλαίο στο θέμα της οικονομικής συνεργασίας. Θα ήταν ευχής έργον να αναλάβει τον Ηρακλή. Είναι τελειομανής, εγωιστής και θέλει να είναι νικητής. Νομίζω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στον Ηρακλή. Τον θέλει πρωταγωνιστή».

Για τις συνθήκες που δημιουργεί σε μια ομάδα; «Και στον Απόλλωνα, που ήταν, ναι μεν είχε ένα γήπεδο, το οποίο άνηκε στον Ερασιτέχνη, αλλά προσπαθούσε και πλήρωνε ώστε να κάνει η ομάδα προπονήσεις στην Παιανία. Προσπαθεί ο Μονεμβασιώτης να δώσει τα εργαλεία στον εκάστοτε προπονητή ώστε η ομάδα να έχει τα λιγότερα προβλήματα».

Είναι ένα συν ότι ο Ηρακλής διαθέτει προπονητικό κέντρο; «Ασφαλώς. Μπορεί να ήταν και ένας από τους λόγους που τον διευκόλυναν να κοιτάξει τον Ηρακλή, εκτός το ότι είναι ένα ιστορικό σωματείο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.