Μανίκας: «Ευχαριστημένος με την αντιμετώπιση από τους ανθρώπους του Ηρακλή ο Μονεμβασιώτης, δεν είναι διπλωμάτης»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αντώνης Μανίκας, και μίλησε για την καθημερινότητα του κ.Μονεμβασιώτη που βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή για να αναλάβει τον Γηραιό, σχολίασε τους προπονητές που είχε συνεργαστεί και τις σχέσεις που είχε μαζί τους ενώ σημείωσε και τις συνθήκες που δημιούργησε στην ομάδα των Αθηνών.

Για την καθημερινότητα του κ.Μονεμβασιώτη: «Σαν επιχειρηματίας πήρε μια πτωχευμένη επιχείρηση και την έχει πάρα πολύ ψηλά, δείχνει ότι είναι πετυχημένος. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο, θα είναι ευτύχημα για τον Ηρακλή να βρίσκεται εκείνος στην ιδιοκτησία γιατί είναι ένας άνθρωπος που θέλει να πετύχει. 

Ο Ηρακλης είναι μεγαλύτερο βεληνεκούς ομάδα από τον Απόλλωνα, θα αφήσει μεγαλύτερο στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα πράγματα στον Απόλλωνα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, είναι Σμυρνιός, είναι θρήσκος, δίνει σεβαστά ποσά στην εκκλησία. Πάντα αφιερώνει χρόνο γιατί αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο και θα ασχολείται με την ομάδα, αν και οι επιχειρήσεις του τρώνε χρόνο. Επιδιώκει έντονη ενασχόληση με την ομάδα, αφήνει πράγματα στους συνεργάτες μου, εμένα μου άφηνε ελευθερία κινήσεων. Και στις επιχειρήσεις του δίνει ελευθερία αλλά πάντα ενημερώνεται».

Για τους προπονητές και τις σχέσεις του μαζί τους: «Σαν άνθρωπος είναι παρορμητικός και αυτό που αισθάνεται το μεταφέρει. Καμιά φορά στην ένταση ίσως χρειάζεται να σκεφτεί δεύτερη φορά, βέβαια ό,τι κάνει το κάνει με πάθος αλλά είναι ειλικρινές πάθος και πρέπει και εμείς να τον διαχειριστούμε. Αν μπορούμε να του χρεώσω ένα μειονέκτημα είναι πως δεν είναι διπλωμάτης και αυτό το έχει πληρώσει στο ποδόσφαιρο, αυτό φάνηκε και στον Απόλλωνα. Είναι αυτόνομος και ίσως γι’ αυτό αρέσει πολύ στους φιλάθλους του Ηρακλή. Πριν 10 ημέρες μιλήσαμε και μου είπε πως είχε επαφές με ανθρώπους του Ηρακλή και κατάλαβα πως ήταν ευχαριστημένος από τις επαφές και την αντιμετώπιση που έτυχε στη Θεσσαλονίκη, υπήρχε ένα καλό μομέντουμ».

Για τις συνθήκες που δημιουργεί: «Έφτιαξε χώρους στα αποδυτήρια, προσπάθησε να φτιάξει τα βοηθητικά γήπεδα, είναι ένας άνθρωπος που ψάχνει το καλύτερο. Προσπάθησε να βελτιώσει τις συνθήκες στον Απόλλωνα, αλλά το μεγάλο του πρόβλημα ήταν πως δεν υπήρχε η χημεία με τον Ερασιτέχνη και αυτό δεν μπόρεσε να λυθεί. Και το πλήρωσε ο Απόλλωνας που είναι στα ερασιτεχνικά και φυτοζωεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.