Μανδάς: «Ονειρεύομαι από μικρό παιδί την Εθνική».

Metrosport Team03 Ιουνίου 2024

Η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για τους φιλικούς αγώνες με τη Γερμανία στις 7 του μήνα και με τη Μάλτα στις 11 Ιουνίου. Στις δηλώσεις του, ενόψει των φιλικών με Γερμανία και Μάλτα, ο γκολκίπερ της Λάτσιο, έκανε λόγο για παιδικό όνειρο, αναφερόμενος στο γεγονός ότι κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά:

- την απογοήτευση λόγω της απουσίας από το Euro 2024: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να είμαστε στο EURO, το θέλαμε πάρα πολύ. Είναι σημαντικό κάθε παιχνίδι που παίζει η Εθνική».

- την πρώτη του κλήση στην Εθνική: «Μπορώ να πω ότι είναι μια ευκαιρία και ένας προσωπικός στόχος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Το ονειρεύομαι από μικρό παιδί».

- τις πολλές επιλογές γκολκίπερ στην Εθνική: «Είναι αρκετά δύσκολο, θέλει χρόνια δουλειάς. Δόξα το Θεό είμαι όλοι καλοί. Είναι ευχάριστο για την ομάδα να υπάρχουν πολλές επιλογές τόσο σε τερματοφύλακες, όσο και σε άλλες θέσεις».

- το τι του είπε η Λάτσιο: «Είναι πολύ χαρούμενοι για εμένα που βρίσκομαι στην Εθνική. Τους είπα ότι δεν είχα κληθεί ποτέ στο ομοσπονδιακό συγκρότημα και τώρα είναι πολύ χαρούμενοι για το επίτευγμα μου».

- τον Νόιερ: «Είναι ένας τερματοφύλακας που όλοι γνωρίζουμε την αξία του. Παρακολουθώ τις προπονήσεις του και μου αρέσει αρκετά. Τον είδα και με τη Λάτσιο φέτος παίξαμε αντίπαλοι στο Champions League».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.