Μάλμε: Προβληματισμένος ο Ρίντστρεμ με τραυματισμούς και πώληση Κορνέλιους

Metrosport Team05 Αυγούστου 2024

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Μάλμε, Χένρικ Ρίντστρεμ, με τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη Σουηδική ομάδα και την πώληση του Κορνέλιους.

Σε δηλώσεις του σε σουηδικά Μέσα πριν από την αυριανή (6/8) αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League κόντρα στην ΠΑΟΚ, υπογράμμισε πως η πώληση του Ντέρεκ Κορνέλιους δεν ήρθε στο κατάλληλο timing για τη Μάλμε.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Μάλμε αύριο (6/8) στο Eleda Stadion για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον προπονητή της Μάλμε, Χένρικ Ρίντστρεμ, να εκφράζει τους προβληματισμούς του για τους τραυματισμούς που έχει να αντιμετωπίσει.

Όπως υπογράμμισε στα (θετικά για τη Μάλμε) νέα είναι το γεγονός πως ο Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του: «Έχει ανταποκριθεί καλά στην προπόνηση που έχει κάνει. Δεν μπορεί να παίξει για 90 λεπτά, αλλά μπορεί να μας βοηθήσει».

Για τη μετακίνηση του Ντέρεκ Κορνέλιους στη γαλλική Μαρσέιγ ο Χένρικ Ρίντστρεμ σχολίασε: «Το timing δεν είναι το καλύτερο για εμάς για αυτή την πώληση, αλλά ξέρω πώς να το ξεπεράσω. Απλά πρέπει να δεχτούμε ότι είναι αυτή η κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε. Ο Μοϊσάντερ θα μπορούσε να ήταν μια βραχυπρόθεσμη λύση για τους στόπερ, αν δεν είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Μιάλμπι. Αυτό που είναι ωραίο στην περίπτωσή μας είναι ότι ο Ζάτερστρομ μπόρεσε να παίξει πολύ και να είναι έτοιμος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.