Μάλμε: Κόντρα στη Σπάρτα Πράγας στα play off του Champions League

Metrosport Team13 Αυγούστου 2024

Την τσεχική Σπάρτα Πράγας θα αντιμετωπίσει η Μάλμε στα play off του Champions League με έπαθλο το εισιτήριο της πρόκρισης για το League Stage της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στον αγώνα ρεβάνς μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Πράγα, οι Τσέχοι «άλωσαν» το Βουκουρέστι και με το τελικό 3-2 υπέρ τους πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο ΠΑΟΚ, βεβαίως, προσδοκούσε πως θα είναι αυτός που θα διασταύρωνε τα ξίφη του με τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στη Σπάρτα Πράγας και τη Στεάουα Βουκουρεστίου, όμως, η εντός έδρας οδυνηρή ήττα από τη Μάλμε στην Τούμπα έστειλε τους Σουηδούς κόντρα στους Τσέχους και τον ΠΑΟΚ στο Europa League.

Σε ό,τι αφορά τα του αγώνα στο Βουκουρέστι, τo πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος για τους Τσέχους, οι οποίοι προηγήθηκαν με 3-0 χάρη σε τέρματα των Μπιρμάντσεβιτς (13', 28') και Χάρασλιν (37') και έδειχναν πως «κλειδώνουν» από νωρίς την πρόκριση.

Η Στεάουα έκανε την μεγάλη προσπάθεια να φέρει «τούμπα» το ματς στο β' μέρος, όμως, το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να περιορίσει το εύρος της ήττας της στο τελικό 2-3 με γκολ των Ολάρου (60') και Ετζούμα (85').

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.