«Μαλλιοτράβηγμα» Χάγιεκ και Κίντμαν μπροστά στα φωτογραφικά φλας

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Μια μάλλον έντονη στιγμή μπροστά στις κάμερες είχαν, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, η Σάλμα Χάγιεκ και η Νικόλ Κίντμαν, που έδωσαν το «παρών» στην επίδειξη του οίκου Balenciaga.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο καυγάς των δυο σταρ του Χόλιγουντ σημειώθηκε την ώρα που  η σταρ του Big Little Lies έσπρωξε το χέρι της Μεξικανής καλλονής, όταν ήρθε η ώρα να φωτογραφηθούν με την Κέιτι Πέρι. 

Κι αυτό γιατί, όταν ένας από τους φωτογράφους ζήτησε άλλη λήψη, η Χάγιεκ προσπάθησε να γυρίσει με τα χέρια της την Κίντμαν προς τους φωτογράφους, με την Αυστραλή ηθοποιό να την απωθεί.

Αμέσως μετά, η Κίντμαν έδωσε ένα φιλί στην Πέρι και αντάλλαξε μερικές λέξεις με την πρωταγωνίστρια του «Frida» πριν απομακρυνθεί, με τον παρακάτω διάλογο να ακολουθεί μεταξύ των δυο σταρ:

Χάγιεκ: Ναι, παρακαλώ. Συμβουλή. 

Κίντμαν: Δεν το χρειάζεσαι.

Χάγιεκ: Το χρειάζομαι.

Πάντως μετά το «έντονο» συμβάν, η Μεξικανή ηθοποιός ανήρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προσθέτοντας με  tag και την Νικόλ Κίντμαν θέλοντας μάλλον να δείξει ότι όλα είναι εντάξει ανάμεσά τους. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.