Μαλεζάς: «Χαλάσαμε το μυαλό της Νίκης Βόλου»

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Νοεμβρίου 2023

Νικηφόρα πέρασε από τον Βόλο ο Μακεδονικός, καθώς επικράτησε 2-1 της τοπικής Νίκης, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι ''πράσινοι'' πανηγύρισαν ένα σπουδαίο διπλό που τους φέρνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. 

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του Μακεδονικού, Στέλιος Μαλεζάς, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. 

''Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου δίκαια βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, αλλά στο δεύτερο μέρος η εικόνα μας δεν ήταν ικανοποιητική, αλλά παρόλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να βελτιωνόμαστε και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου πρέπει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και θα πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό για τις επόμενες αναμετρήσεις. Αν θέλουμε να εξελιχθούμε, δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου'', ανέφερε μεταξύ άλλων...


Ελευθερόπουλος: «Είναι από τα παιχνίδια που δεν θέλει να μπει η μπάλα»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μιλώντας μετά την ήττα της Νίκης Βόλου από τον Μακεδονικό (1-2) στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του. 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.