Μαλάτος: «Αν θέλουμε να διώξουμε την καφρίλα από τα γήπεδα, θα πρέπει να διακόπτεται ο αγώνας μόλις πέσει οτιδήποτε στο γήπεδο»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, Ανδρέας Μαλάτος, και μίλησε για την κλήση σε απολογία του Ολυμπιακού μετά την κροτίδα που έπεσε στον Χουάνκαρ και τη διακοπή του ντέρμπι στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Ο Διαιτητής στο φύλλο αγώνα γράφει το περιστατικό που διαπιστώνει. Προφανώς διαπίστωσε πως από μια κροτίδα υπέστη βλάβη ένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και από εκεί και πέρα δεν συνέχισε το παιχνίδι. Το γεγονός είναι πως από την κροτίδα ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να συνεχίσει. 

Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο να διακόπτεται ο αγώνας όταν από παράνομη πράξη χτυπήσει, τραυματιστεί ή σκοτωθεί κάποιος. Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο για να διακόπτεται ο αγώνας όταν πέφτει η κροτίδα. Δεν μπορούμε να εστιάζουμε στο πόσο σοβαρά τραυματίστηκε κάποιος. 

Αν θέλουμε την καφρίλα να τη διώξουμε από τα γήπεδα, θα πρέπει να διακόπτεται ο αγώνας μόλις πέσει οτιδήποτε στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να πάρουμε... μεζούρα για να δούμε πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός. Το κρίσιμο που θα δει ο αθλητικός δικαστής είναι αν έπεσε η κροτίδα και τραυμάτισε κάποιον. 

Και η Αστυνομία θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της αλλά κυρίως οι ομάδες που είναι ΠΑΕ και πρέπει να ελέγχουν το γήπεδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.