«Τα τροφεία που δικαιούται η Αγία Παρασκευή για Κωνσταντέλια»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μαλακασιώτης, με τον υπεύθυνο της ακαδημίας Αγίας Παρασκευής Βόλου, από την οποία ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, να μιλάει αναφορικά με τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω από το όνομα του νεαρού μεσοεπιθετικού και την προοπτική μεταγραφής του.

Αρχικά ανέφερε για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Είναι επιτυχία του ΠΑΟΚ που έχει ετοιμάσει έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να φέρει τόσα χρήματα στην ομάδα , με τον Γιάννη πλέον να είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό , έπειτα από την προετοιμασία που του έχει κάνει ο Δικέφαλος».

Για ενδεχόμενο τροφείων: «Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό από την επόμενη μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια, ένα ποσό της τάξεως του 0.5% επί των χρημάτων της μεταγραφής, αλλά αυτό είναι κάτι που τρέχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ».

Ενώ υπογράμμισε: «Εγώ θεωρώ ότι ο Γιάννης δεν έχει ταβάνι είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου και θα πρέπει ο ίδιος αν έχει την επιλογή του εξωτερικού θα πρέπει να την εξαργυρώσει καθώς στην Ελλάδα έχουμε μία κακή νοοτροπία και νομίζω θα του κάνει καλό να βρεθεί στο εξωτερικό. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πήρε τον Κωνσταντέλια από το χέρι , τον εξέλιξε και έκανε όλα τα γήπεδα να χειροκροτούν τον μικρό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.