Μαλακασιώτης: «Δημιουργεί νέο κοινό ο Κωνσταντέλιας»

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ιδιοκτήτης της Αγίας Παρασκευής Βόλου, Αλέξανδρος Μαλακασιώτης, και μίλησε για το ταλέντο του Γιάννη Κωνσταντέλια, το νέο κοινό που δημιουργεί ενώ σημείωσε πως όταν πηγαίνει στην ακαδημία που μεγάλωσε, απαντάει στις ερωτήσεις των παιδιών με μεγάλη διάθεση.

«Στην ηλικία που ήταν στον Βόλο ο Γιάννης ήταν πιο μικρές οι εστίες, τα χαρακτηριστικά του ήταν πως μπορούσε να πάρει την μπάλα από οπουδήποτε και να την οδηγήσει οπουδήποτε. Η εξέλιξή του είναι εμφανής και είναι αυτή που περιμένει όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος. Το ταλέντο του Γιάννη γεμίζει τα γήπεδα, χαίρεσαι να βλέπεις τον Γιάννη να παίζει και δημιουργεί νέο κοινό. Είναι καταθλιπτικό να βλέπεις τέτοια παιδιά να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο σε άδεια γήπεδα. 

Η λάμψη του Γιάννη επισκιάζει άλλα στοιχεία άλλων μεγάλων ποδοσφαιριστών. Έχει τη διάθεση να έρχεται στην ακαδημία και να μιλάει με τα παιδιά. Ήρθε στο πρώτο γήπεδο που έκανε προπόνηση και απαντούσε στις ερωτήσεις των παιδιών. Παραδέχθηκε πως έχει παίξει σε όλες τις θέσεις, μέχρι και τερματοφύλακας» δήλωσε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.