Έχει και παράπονα ο Μαγκουάιρ: «Δεν παίζω όσο θα ήθελα»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2023

Ο Χάρι Μαγκουάιρ βρήκε την ευκαιρία του αγωνιστικά και “πέταξε τα βέλη του” στον Έρικ τεν Χαχ για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλώνοντας πρόθυμος να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Ο Άγγλος αμυντικός το περασμένο Σάββατο (7/10) ξεκίνησε για πρώτη φορά αυτή την χρονιά ως βασικός στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπρέντφορντ. Ο Χάρι Μαγκουάιρ βρήκε όμως, χώρο στην εντεκάδα λόγω έξι απουσιών στην αμυντική γραμμή των «κόκκινων διαβόλων», ενώ έδωσε και την ασίστ στον Μακτόμινεϊ για να κάνει το τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αυτό του έδωσε παραπάνω αυτοπεποίθηση και δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για την υποβάθμιση του στο φετινό ρόστερ, κάτι που εξέφρασε σε πρόσφατες δηλώσεις με την εθνική ομάδα. Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου των δύο αναμετρήσεων των «τριών λιονταριών» με την Αυστραλία (φιλικό) και Ιταλία (προκριματικά Euro 2024), ο Χάρι Μαγκουάιρ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται να μείνω εδώ όλη μου τη ζωή και να παίζω μία φορά το μήνα. Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, είμαι σίγουρος πως εγώ και ο σύλλογος θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε για αρκετά πράγματα. Δεν είναι δική μου απόφαση για το αν θα είμαι βασικός στο επόμενο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή όχι. Σε μερικές εβδομάδες θα γυρίσω πίσω και θα το μάθω».

Ο 30χρονος συνέχισε λέγοντας: «Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου. Θέλω να παίζω και να αισθάνομαι πως είμαι πολύτιμος για το σύλλογο. Αυτή τη στιγμή δεν παίζω όσο θα ήθελα. Το ρεκόρ που έχω με αυτό τον προπονητή μιλάει από μόνο του. Το ποσοστό νικών που έχω είναι εκπληκτικά υψηλό. Εάν δείτε τα 15-20 τελευταία ματς που έχω αρχίσει βασικός για το σύλλογο και τη χώρα μου, είμαι πραγματικά χαρούμενος με τις εμφανίσεις μου. Προς το παρόν επικεντρώνομαι στα δύο μεγάλα ματς της Αγγλίας έπειτα θα παλέψω για να κερδίσω πίσω τη θέση μου στην Γιουνάιτεντ και να βοηθήσω την ομάδα να σκαρφαλώσει στον βαθμολογικό πίνακα».

Ο Άγγλος διεθνής από τον ερχομό του Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2022, είδε τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα στην περσινή Premier League ξεκίνησε βασικός σε μόλις οκτώ αναμετρήσεις, ενώ στον τελικό του League Cup είχε μόνο δύο λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.