Μάκος: «Ξεκινά όπως πέρυσι ο ΠΑΟΚ - Δύσκολο το πάντρεμα στον Άρη»

Metrosport Team02 Αυγούστου 2023

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μπεϊταρ, τις μεταγραφές του Άρη και τη μάχη του πρωταθλήματος μίλησε ο παλαίμαχος άσος, Γρηγόρης Μάκος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ: «Δεν έχω δει τα παιχνίδια. Δεν έχουν ενθουσιαστεί με τον ΠΑΟΚ φέτος, υπήρξαν αποχωρήσεις. Ξεκινά με τα ίδια ο ΠΑΟΚ, έκανε ένα στραβοπάτημα και πρέπει να παίξει στο Ισραήλ να πάρει μια πρόκριση».

Για τις συνθήκες: «Έχω αγωνισθεί δυο φορές με την Εθνική. Έχει ζέστη και υγρασία».

Για τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει μια έτοιμη ομάδα, έκανε λίγες προσθήκες. Ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος μετά το φιλικο με την Τραμπζονσπόρ. Μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Ο Παναθηναϊκός κράτησε τον ίδιο κορμό, περιμένω κάτι καλό και φέτος. Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα πρωταγωνιστής και μετά το περσινό στραπάτσο, θεωρώ ότι φέτος θα είναι πιο δυνατός. Εύχομαι και περιμένω να δω ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα».

Για τις μεταγραφές του Άρη: «Εϊναι ένα δύσκολο πάντρεμα που πρέπει να κάνει ο προπονητής. Όλα είναι πιθανά. Μου αρέσει που εμπιστεύονται έναν Έλληνα προπονητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.