Μάκος: «Αλμέιδα και Λουτσέσκου έχουν κερδίσει τα αποδυτήρια»

Metrosport Team21 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γρηγόρης Μάκος, με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή να μιλάει για την πραγματικότητα στον χώρο της προπονητικής όπου ο ίδιος κάνει τα πρώτα του βήματα, κάνοντας και ειδική μνεία στον Πανιώνιο που είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα.

Αρχικά ανέφερε: «Ένας που έχει παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, δεν σημαίνει ότι θα γίνει και καλός προπονητής. Υπάρχουν πολλά παιδιά που είμαστε τώρα στη διαδικασία του διπλώματος που έχουν εμπειρία από ακαδημίες»

Προσθέτοντας : «Ο Αλμέιδα έχει κερδίσει τα αποδυτήρια από την πρώτη στιγμή που πήγε, επίσης το ίδιο έχει καταφέρει και ο Λουτσέσκου τώρα. Τη διαφορά σε έναν πετυχημένο προπονητή την κάνει ο ίδιος ο άνθρωπος, ο χαρακτήρας του και το πως θα μπορέσει να κερδίσει τους παίκτες. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία τόσο η σωστή προπόνηση, τα παιχνίδια κατοχής, αλλά το να εμπνεύσει τους παίκτες του και να τους κάνει να παίξουν για αυτόν. Σε εμένα έχει τύχει να παίξω για τον Λίνεν».

Ενώ για τον Πανιώνιο: «Φαίνεται ότι υπάρχει μία σοβαρή κατάσταση για να αναλάβει τον Πανιώνιο και είναι κρίμα να μην βλέπουμε αυτές τις ομάδες στη μεγάλη κατηγορία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.