Μάκος: «Αν ήταν ο Λόβρεν στο μαρκάρισμα του Πιερό, ίσως να μην το έβαζε»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γρηγόρης Μάκος, με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή να μιλάει αναφορικά με το ντέρμπι της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ, το γκολ του Πιερό που έφερε το παιχνίδι στα ίσα αλλά και τον MVP, Ντέγιαν Λόβρεν.

Αρχικά ανέφερε για την αναμέτρηση: «Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, θεωρώ ότι οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά, ο ΠΑΟΚ βρήκε την ισορροπία, σκόραρε και είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-2. Μετά ήρθε το γκολ της ΑΕΚ που έφερε το παιχνίδι στα ίσα».

Αναλύοντας το γκολ του Πιερό: «Είναι μία πολύ όμορφη κίνηση του Πιερό, είναι κλασσική κίνηση ενός πιο βαρύ επιθετικού, για αυτό και αν δείτε στο δεύτερο ημίχρονο πήγε ο Λόβρεν στο μαρκάρισμα του επιθετικού της ΑΕΚ, σε περίπτωση που ήταν ο Κροάτης στο μαρκάρισμα του ίσως ήταν διαφορετική η κατάληξη. Είναι ένα πολύ ωραίο γκολ , κλείνει ο Κοϊτά , παίρνει μία ωραία θέση ο Πιερό και εκτοπίζει τον Κεντζιόρα».

Για την έκβαση του πρωταθλήματος: «Δείχνει το πρωτάθλημα ότι θα γίνει... σκοτωμός στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ».

Ενώ κατέληξε για τους διακριθέντες του ντέρμπι: «Για την ΑΕΚ πιστεύω ότι έκανε πολύ αθόρυβη δουλειά ο Σιμάνσκι, αλλά πιστεύω ότι έχει επίσης πολύ καλά χαρακτηριστικά ο Λαμέλα. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν πολύ καλό γκολκίπερ, αλλά για εμένα κορυφαίος ήταν ο Λόβρεν, κράτησε κατά κράτος όλες τις μονομαχίες που μπήκε, έδειξε την εμπειρία του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.