Μάκης Γκαγκάτσης στη «Δίκη»: «Καμία συμμαχία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού»-Τι είπε για το «αντίο» Μελισσανίδη

Metrosport Team10 Ιουνίου 2024

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, φιλοξενήθηκε στη Δίκη στο Open και μίλησε για όλους κι για όλα και μεταξύ άλλων απάντησε στα περί συμμαχίας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. 

''Δεν υπάρχει καμία συμμαχία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, γιατί έχουμε διαβάσει απίστευτα πράγματα εδώ και δύο εβδομάδες. Η παράταξή μας, γιατί δεν είμαι μόνος, πρεσβεύει την ισονομία και τη δικαιοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όποιος θέλει να είναι μαζί μας, καλώς να έρθει να ψηφίσει, είτε λέγεται Ολυμπιακός, είτε Παναθηναϊκός, είτε ΑΕΚ, είτε Άρης, είτε Λαμία. Δεν σημαίνει κάτι το γεγονός πως ο κ. Σπάθας ήρθε στη συγκέντρωση στο Μακεδονία Παλάς. Ήταν μία ανοιχτή συγκέντρωση, μπορούσε να έρθει όποιος ήθελε. Δεν θα είναι σε κάποια επιτροπή ο κ. Σπάθας, το αν θέλει να στηρίξει την παράταξή μας, είναι δικαίωμά του''.

«Αιφνιδιάστηκα από την αποχώρηση Μελισσανίδη»

Παράλληλα, ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη από την ΑΕΚ.

''Ήταν και για μένα μία αιφνιδιαστική εξέλιξη, είναι ένας παράγοντας που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ η ΑΕΚ δεν θα ήταν αυτή που είναι σήμερα εάν δεν είχε αναλάβει τα ηνία της ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν από 11 χρόνια''.

Σε λίγο αναλυτικά όλη η συνέντευξη του Μάκη Γκαγκάτση στη «Δίκη στο OPEN»...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.