Μάκη πρόσεχε τον Ολυμπιακό…

Metrosport Team05 Ιουνίου 2024

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Δανειζόμαστε ένα τίτλο Αθηναϊκής εφημερίδας ο οποίος αντιγράφει πλήρως κάποιες από τις σκέψεις μας που δημιουργήθηκαν από την υποψηφιότητα του κ. Γκαγκάτση για την προεδρία της Ε.Π.Ο.. Εξ’ αρχής θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι τίτλος τιμής για όλους μας – και τον ΠΑΟΚ φυσικά- ένα δικό του μέλος να διεκδικεί την προεδρία της Ομοσπονδίας με την πλειοψηφία να είναι με το μέρος του. Δεν είναι ένας φίλος του Άρη όπως στο παρελθόν ούτε κάποια υποκείμενα που μετέτρεπαν την Ε.Π.Ο. σε όπλο κατάκτησης τίτλων για τις ομάδες τους. Επίσης στον Δικέφαλο έδειξε και απέδειξε ότι διαθέτει τις ικανότητες και τις δυνατότητες να ασκήσει μια τέτοια εξουσία , προσφέροντας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και προστατεύοντας τις ομάδες από τους «γνωστούς-άγνωστους».

Έχει ισχυρή προσωπικότητα και θέληση. Δεν θα δούμε σε καμία περίπτωση έναν νέο Μπαλτάκο. Όλα τα παραπάνω προσδίδουν στη σκέψη και τη γνώμη μας τη θετική άποψη για τη συνέχεια. Είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν τα εμπόδια και οι παγίδες. Ήδη στα ραδιόφωνα, ακόμη και της πόλης μας, οπαδοί-δημοσιογράφοι άλλων ομάδων που το «παίζουν» ανένταχτοι, μετέτρεψαν αυτή την υποψηφιότητα σε μια απόλυτη συμμαχία Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. Υποστήριξαν ότι είναι παλιές οι εποχές που ο Ολυμπιακός «έσφαζε» τον Δικέφαλο είναι μακριά στο παρελθόν και έχουν σβηστεί από τις μνήμες ενώ οι μικροί σε ηλικία οπαδοί 20-25 χρονών δεν τις γνωρίζουν. 

Μάλλον αυτοί οι «ψευτοδημοσιογράφοι» , οπαδοί και ο οποιοσδήποτε σερβίρει το ψεύδος ως πραγματικότητα εκμεταλλεύονται τη δύναμη του μικροφώνου και του διαδικτύου προκειμένου αρχικά να αλλοιώσουν τις μνήμες μας και στη συνέχεια να τις εξαφανίσουν. Για το τι έκανε ο Κόκκαλης όλοι γνωρίζουν. Θα μας «πουν» ότι και αυτό είναι 14 χρόνια πριν. Όμως ο Μαρινάκης που ανέλαβε το 2010;

Δεν ακολούθησε τον Κόκκαλη στην απαίσια αντιπαοκτσήδικη συμπεριφορά; Οι προκλήσεις του ακόμη και μέσα στην Τούμπα ήταν όχι κάτι το συχνό αλλά βέβαιο ότι επρόκειτο να συμβεί. Ο φίλος του και αντιπρόεδρος κ. Καραπαπάς είχε στην καθημερινή του ατζέντα τις επιθέσεις αλλά και τον χλευασμό κατά του ΠΑΟΚ. Είχε χαρακτηρίσει «Milko cup», κύπελλο γάλακτος δηλαδή, τη συγκεκριμένη διοργάνωση που φέτος κατέκτησε η ομάδα του λόγω ΠΑΟΚ. Εγώ προσωπικά μαζί με φίλο με πατερίτσες είχαμε πάει σε κεκλεισμένων θυρών παιχνίδι με το Μαρινάκη ξεκούμπωτο να προκαλεί και να δημιουργεί απίστευτο εκνευρισμό με αποτέλεσμα να τρέχουμε στα στενά της Τούμπας να αποφύγουμε τα καπνογόνα της αστυνομίας που έπεφταν γύρω από το άδειο γήπεδο. 

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν περίτρανα δύο πράγματα: ότι ο Μαρινάκης θέλει να συνεχίσει να παίρνει πρωταθλήματα με τους διαιτητές να μη κάνουν τις σφαγές του παρελθόντος αλλά να του «δίνουν» τις φάσεις όταν τις χρειάζεται και τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί να έχει σε όλα τα παιχνίδια ισόνομη , αντικειμενική διαιτητική συμπεριφορά. Όλα τα παραπάνω αφήνουν την θύρα της ικανοποίησης μισάνοιχτη. Περιμένουμε να δούμε τις σωστές αποφάσεις και τις πενηνταρίσιες διαιτησίες. Ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει ισονομία. Ούτε «φιλίες» με Μαρινάκηδες και ούτε εμφανίσεις παραγόντων που σκοπός τους ήταν «κερδίζει το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός και οι άλλοι να πάνε να …» όπως ο Γιάννης Σπάθας. Άνθρωποι που δολοφόνησαν το ποδόσφαιρο δεν παίρνουν αμνηστία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.