ΜακΓκράθ: «Ξέρω πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορεί να γίνουν... μανιακοί!»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

Δηλώσεις αναφορικά με την αν αμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν στη Σκωτία αύριο (26/10, 22:00, Metropolis 95.5, Metrosport.gr), έκανε στο pressandjournal.co.uk , ο ποδοσφαιριστής των Σκωτσέζων, Τζέιμι ΜακΓκράθ, υπογραμμίζοντας πως ξέρει τη δυναμική των φίλων του ΠΑΟΚ αλλά και πως η ομάδα του θα παίξει με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα τη βάλουν ξανά στο παιχνίδι του ομίλου.

Όπως ανέφερε: Απομένουν μόνο τρία παιχνίδια μετά από αυτό, οπότε υπάρχουν μόνο 12 ακόμη βαθμοί για να πάρουμε , και θέλουμε τρεις βαθμούς στη βαθμολογία την Πέμπτη. Προφανώς το να είμαστε στην έδρα μας είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε. Ξέρουμε ότι θα έχουμε μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς στο Pittodrie το βράδυ και αυτό θα είναι ένας μεγάλος παράγοντας για εμάς. Πιστεύω ότι αν παίξουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, τότε θα δώσουμε στον εαυτό μας μια πολύ καλή ευκαιρία να το κάνουμε αυτό».

Ενώ πρόσθεσε: Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στον όμιλο, καθώς είναι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και κάθε ομάδα έχει τα δικά της δυνατά και αδύνατα σημεία. Θα ήταν τεράστιο αν μπορούσαμε να πάρουμε τρεις βαθμούς. Αυτό θα μας έβαζε αμέσως στο κόλπο. «Υπάρχουν πολλές μεγάλες βραδιές που πρέπει να περιμένουμε και θα ήταν ωραίο να προχωρήσουμε με περισσότερους βαθμούς στον πίνακα».

Ενώ για τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει πολύ καλά τον όμιλο και προφανώς κέρδισε τη Χαρτς στα προκριματικά και μπορούμε να μάθουμε από αυτό – ίσως εκεί που η Χαρτς πήγε στραβά και ο ΠΑΟΚ πήγε σωστά. Έτσι τουλάχιστον έχουμε αυτό το κομμάτι σύγκρισης να δούμε και να ετοιμαστούμε».

Όσο για τον κόσμο του Δικεφάλου, ανέφερε: «Ήμουν στην ομάδα της Ιρλανδίας όταν παίξαμε με την Ελλάδα το καλοκαίρι, οπότε ξέρω πόσο μανιακοί μπορεί να είναι οι οπαδοί εκεί έξω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.