Μακελειό στη Λούτσα: Το SMS που έλαβαν τα 6 θύματα, πριν τη δολοφονία τους

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2023

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη μαφιόζικη εκτέλεση έξι ατόμων στη Λούτσα καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι αυτή της υπόθεσης. Έτσι ένα δεύτερο κρησφύγετο τους εντοπίστηκε από την ΕΛΑΣ, αυτή τη φορά στο Παλαιό Φάληρο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η yeni safak, 10 λεπτά πριν από την επίθεση, αποκαλύφθηκε ότι τα μέλη της συμμορίας έλαβαν ένα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο που έλεγε: «Η θέση σας έχει αποκρυπτογραφηθεί, βγείτε αμέσως από αυτό το σπίτι, θα σας σκοτώσουν». Κατόπιν αυτού, τα μέλη της συμμορίας έφυγαν από το σπίτι με το ίδιο όχημα και έπεσαν σε ενέδρα στο δρόμο.

Ποιος τους φωτογράφισε

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο, ο Τούρκος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο να φωτογράφισε τα θύματα λίγη ώρα πριν το μακελειό.

Η εικόνα, που τους καταγράφει σε πλήρη ανάπτυξη, δεν είναι selfie, δεν την έχει τραβήξει δηλαδή κάποιος από τους έξι εικονιζόμενους, αλλά ένα έβδομο πρόσωπο, το οποίο αν και βρέθηκε εκεί δεν ήταν μεταξύ των εκτελεσμένων.

Σύμφωνα με το MEGA η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μπροστά στο AirBnΒ που έμεναν στη Λούτσα και πιθανότατα λίγη ώρα πριν το μακελειό, καθώς τα ρούχα που φορούν είναι αυτά τα οποία φορούσαν και κατά τη στιγμή της εκτέλεσής τους.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που εξετάζει πλέον η ΕΛ.ΑΣ είναι αν ο Τούρκος που συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι ο άνθρωπος που τράβηξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, την οποία έπειτα έστειλε στην αντίπαλη συμμορία, βάζοντας πρακτικά σε αντίστροφη μέτρηση το σχέδιο εξόντωσής τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.