Μακεδονικός: Υπέγραψε ο Καρτάλης-«Nα βρεθούμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης (8/8) ο Αλέξανδρος Καρτάλης. Οι «πράσινοι» από την προφορική τους συμφωνία με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή προχώρησαν στην επίσημη έναρξη συνεργασίας μαζί του, καθώς υπέγραψε το μονοετούς διάρκειας συμβόλαιό του νωρίς το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Μακεδονικός, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών για τη συμφωνία του με τον Αλέξανδρο Καρτάλη. Ο 29χρονος μέσος αγωνίζονταν μέχρι πρόσφατα στον ΝΠΣ Βόλου όπου κατέγραψε 17 συμμετοχές με τους Θεσσαλούς στη Super League 1.

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης ξεκίνησε την καριέρα του στη Γερμανία και την Γκρόιτερ Φιρτ, συνεχίζοντας στην Άλεν και την Σβικάου πριν επαναπατριστεί αγωνιζόμενος στον ΠΑΣ Γιάννινα από το 2019 έως το 2021 με 51 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πριν την παρουσία του στον ΝΠΣ Βόλου που ήταν η τελευταία του ομάδα πριν τον Μακεδονικό, αγωνίστηκε στον Ατρόμητο με τον οποίο κατέγραψε 17 συμμετοχές.

Με τον πρόεδρο του Μακεδονικού, Παύλο Ανδρώνη, κατά την υπογραφή του συμβολαίου του

Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Επαιξε μεγάλο ρόλο ο προπονητής που με ήθελε από πέρσι πολύ. Γενικά η διοίκηση προσπάθησε από πέρσι να με πείσει να έρθω στην ομάδα και τελικά έγινε φέτος. Περιμέναμε έναν χρόνο... Άξιζε η αναμονή. Ελπίζω στα καλύτερα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τον προπονητή, μου κάνει πολύ καλή εντύπωση ως άνθρωπος. Είναι πολύ θετικές οι εντυπώσεις. Ήταν κι αυτός ποδοσφαιριστής σε υψηλό επίπεδο και γνωρίζει πως σκέφτεται ένας ποδοσφαιριστής. Θα με βοηθήσει στην καριέρα μου. Ο πρόεδρος μου ευχήθηκε καλή αρχή, ότι προσπάθησε να με φέρει από πέρσι στην ομάδα και με αγκάλιασε, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος μαζί του και χάρηκα πολύ μ' αυτή την πρώτη επαφή μαζί του».

Όσον αφορά στους στόχους του και του Μακεδονικού«Πιστεύω με πολύ δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Η περσινή σεζόν του Μακεδονικού ήταν πολύ καλή, μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Από αυτά που έχω δει, θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θα δουλεύουμε να πετύχουμε το καλύτερο. Νιώθω πάρα πολύ καλά, καθόλου αγχωμένος. Με αγκάλιασε η ομάδα. Με όσους έχω μιλήσει είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και έχω πολύ καλή εικόνα, θα είναι πολύ καλό το κλίμα. Προσωπικός μου στόχος είναι να βρισκόμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον ανταγωνισμό στη Super League 2: «Θέλω κυρίως να ασχοληθώ με την ομάδα μου. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, θα έχουμε τη φιλοσοφία μας και αυτό είναι προτεραιότητα. Ποιος θα είναι στο τέλος πρώτος, δεύτερος ή τρίτος θα το δούμε κάθε εβδομάδα. Έκαναν καλές μεταγραφές και η Λάρισα και ο Ηρακλής, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε ποιες ομάδες θα ξεχωρίσουν. Ελέγχεις μόνο το τώρα, όχι το αύριο». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.