«Χειρουργείο» Κακουλίδη σε Μακεδονικό

Δημήτρης Καλαϊτζής04 Μαρτίου 2024

Μια πέναλτι εφεύρεση του Κακουλίδη που αξιοποίησε ο Γιουκούδης στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης στέρησε από τον Μακεδονικό να πάρει βαθμό ή βαθμούς και μοιραία γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Καμπανιακό στο γήπεδο της Ευκαρπίας για την 25η και προτελευταία αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Super League 2. 

Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά για ακόμα ένα παιχνίδι έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία που...κλέβει τον ιδρώτα και την προσπάθεια των παικτών του ιστορικού συλλόγου να...κυνηγήσουν κάτι μεγάλο! 

Πλέον, οι ''πράσινοι'' για να συμμετέχουν στα πλέι οφ κι όχι στα πλέι άουτ του Πρωταθλήματος θέλουν απλά να μην χάσουν την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της ΑΕΚ Β΄. Βέβαια, σε περίπτωση που ηττηθούν από την Ένωση και την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ Β΄ δεν κερδίσει τη Νίκη Βόλου, τότε είναι αυτοί που θα καταλάβουν το τελευταίο εισιτήριο για το μίνι Πρωτάθλημα ανόδου. 

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Λυμπεράκης, Χάσεκ, Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ, Μπουλάτοβιτς, Ζαφειράκης, Σιμόνι. 

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Μανιός, Πόζογλου, Ν. Καθάριος, Έππας, Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.