Μακεδονικός: Βραβεύσεις με «πράσινο» χρώμα στην κλήρωση της Super League 2

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Σεπτεμβρίου 2024

Πράσινο χρώμα είχε η κλήρωση του φετινού Πρωταθλήματος της Super League 2. 

Ο Μακεδονικός είχε την... τιμητική του σε τρία βραβεία, τα οποία πιστοποίησαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την εξαιρετική περσινή πορεία του όπου κατέλαβε την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του βορείου ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκε ο Στέλιος Μαλεζάς ως κορυφαίος προπονητής στον Βόρειο Όμιλο, ο Αλμπέρτο Σιμόνι ως πρώτος σκόρερ του Βορρά και ο Κλέτον Περντρέου ως καλύτερος τερματοφύλακας. 

Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι, Αλμπέρτο Σιμόνι και Κλέτον Περντρέου εξαργύρωσαν την εξαιρετική τους παρουσία με τα χρώματα του Μακεδονικού παίρνοντας μεταγραφή σε Λαμία και ΑΕΛ αντίστοιχα.

Να σημειώσουμε, ότι το παρών στην κλήρωση έδωσε ο πρόεδρος του Μακεδονικού, Παύλος Ανδρώνης, ο οποίος παρέλαβε και ένα από τα «πράσινα» βραβεία.


Αναλυτικά οι βραβεύσεις:

Από τον Βόρειο Όμιλο βραβεύτηκαν οι Γιάννης Γιαννιώτας (MVP), Κλέτον Περντρέου (καλύτερος τερματοφύλακας), Στέλιος Μαλεζάς (καλύτερος προπονητής), Αλμπέρτο Σιμόνι (πρώτος σκόρερ). 

Από τον Νότιο Όμιλο βραβεύτηκαν οι Γιώργος Μάναλης (MVP), Ιωάννης Γκέλιος (καλύτερος τερματοφύλακας), Γιάννης Ταουσιάνης (καλύτερος προπονητής), Γιάννης Λουκίνας, Γιώργος Μάναλης (πρώτοι σκόρερ), ενώ βραβεύτηκε και η Μάχη Τσιοφλίκη ως καλύτερη διαιτητής της Super League 2.

Ειδικό βραβείο παρέλαβε ο Αλέξανδρος Καλογέρης για το ρεκόρ συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.