Μακεδονικός: Του έλειψε μόνο η τύχη, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2024

Με αυτές τις εμφανίσεις ο Μακεδονικός δεν έχει τίποτα να φοβάται. Μπορεί ο αποκλεισμός στο Κύπελλο να άφησε πικρή γεύση αλλά αυτός δεν ήταν αποτέλεσμα ανωτερότητας του αντιπάλου παρά μόνο της τύχης. Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου της, έχασε ευκαιρίες και στη ρουλέτα των πέναλτι την πρόκριση που τόσο πολύ άξιζε.

Ο Μακεδονικός ήταν απόλυτα διαβασμένος και μετά από ένα μουδιασμένο δεκάλεπτο ήλεγξε το ρυθμό, είχε την μπάλα στην κατοχή του και κράτησε πολύ εύκολα μακριά από τα καρέ του τη Λάρισα. Το μόνο που δεν είχε ήταν η αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που είχε να σκοράρει. Τόσο κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα όσο και στην παράταση που είχε κλείσει στην εστία της τη θεσσαλική ομάδα. Συνέπεια αυτού ήταν να πάει ο αγώνας στα πέναλτι και εκεί η τύχη να κάνει τη διαφορά.

Μετά την περσινή εξαιρετική πορεία και την κατάληψη της τρίτης θέσης, ο Μακεδονικός φέτος έχει βάλει ψηλά τον πήχη κι αυτό φανερώνουν οι μεταγραφικές κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι. Στόχος είναι να μπει «σφήνα» από Ηρακλή και Λάρισα και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Όλα θα κριθούν στο γήπεδο, εκεί που έδειξε πως είναι ικανός για όλα...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.