Μακεδονικός: Πρώτη φιλική νίκη, 2-1 την ΑΕ Ευόσμου

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Την πρώτη του νίκη σε φιλικό προετοιμασίας πέτυχε το απόγευμα της Τρίτης (20/8) ο Μακεδονικός, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Ευόσμου.

Το ματς διεξήχθη στις εγκαταστάσεις των «πρασίνων» στη Νέα Ευκαρπία και αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον τεχνικό Στέλιο Μαλεζά και τους συνεργάτες του για εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για την πρόοδο των παικτών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Το σκορ για τον Μακεδονικό άνοιξε μόλις στο 2'. Ο Σιχαρουλασβίλι μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και με κοντινό σουτ ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή σκόραρε.

Στο 20' ο Κουιρουκίδης έπιασε το κοντινό σουτ, όμως, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 25' την ίδια κατάληξη είχε το πλασέ του Λούκας από το ύψος του πέναλτι.

Ο Μακεδονικός διπλασίασε τα τέρματά του στις αρχές του β' μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 48'. Ο Ραμίρεζ έστρωσε στον Ιωαννίδη και ο τελευταίος με συρτό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 60' με αυτογκόλ του Λεωνιδόπουλου, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε στη μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Α’ μέρος: Γουναρίδης, Τοπαλίδης, Μαργαριτίδης, Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Παναγιωτούδης, ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή, Καρτάλης, Κουϊρουκίδης, Σιχαρουλασβίλι (30’ Γρηγοριάδης), Σαββίδης.

Β’ μέρος: Καζέλης (65’ Βλάχος), Χασάνογλου, Μαργαριτίδης, Παντζαρτζίδης, Τσουκάνης, Ιωαννίδης, Λεωνιδόπουλος, Ραμίρεζ, Χερίδης, Γρηγοριάδης Ζαφειράκης.

ΑΕ Ευόσμου (Τσουκαλίδης): Αργυρόπουλος, Πάγιος, Βασιλόπουλος, Κυριακίδης, Τάνγκου, Περτσιούνης, Καρατζάογλου, Ξανθόπουλος Χ., Ιγνατίου, Αντωνακόπουλος, Προσκυνητόπουλος. Επαιξαν και οι Ξανθόπουλος, Λάμι, Νικολίτσας, Γεωργιάδης, Κορμαρής, Σπυριάδης, Αϊβατίδης, Μπρέγκου, Τάσσης.

*** Να σημειωθεί πως στο δεύτερο ημίχρονο, η σύνθεση του Μακεδονικού αποτελούνταν, ως επί το πλείστον, από ποδοσφαιριστές που αποφοίτησαν από την Ακαδημία και συγκεκριμένα ήταν οι Βλάχος, Μαργαριτίδης, Παντζαρτζίδης, Ιωαννίδης, Χερίδης και Γρηγοριάδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.