ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακεδονικός: Πρεμιέρα με εκτός έδρας βαθμό

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Πρεμιέρα στη Super League 2 για τον Μακεδονικό του Στέλιου Μαλεζά με εκτός έδρας βαθμό, καθώς η ομάδα της Νεάπολης αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον Διαγόρα, στη Ρόδο. 

Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης, λόγω αποβολής του Αργεντίνου Ολιβέρι, ωστόσο οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους και να φύγουν με το διπλό από το νησί των Ιπποτών.

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως οι «πράσινοι» σκόραραν στο 62' με κεφαλιά του Παντεκίδη, όμως, το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

Το στόρι του αγώνα:

6' Ο Κατσουλίδης σέντραρε από πλάγια και ο Ταλιχμανίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

11' Επικίνδυνο γύρισμα του Λεωνιδόπουλου στην περιοχή του Διαγόρα, απομάκρυνε την τελευταία στιγμή ο Νικολής.

15'  Δυνατό σουτ στα όρια της περιοχής από τον Τσιαντούλα πέρασε ελάχιστα μέτρα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ταλιχμανίδη.

21' Μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό! Σέντρα του Τοπαλίδη, σηκώθηκε ψηλότερα από όλους ο Κουιρουκίδης, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στο κέντρο της εστίας στην αγκαλιά του Τσιλιγγίρη.

27΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό! Ο Ζαφειράκης πήρε τη μπάλα στη πλάτη της άμυνας, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Τσιλιγγίρης.

38΄ Ο Σιχουρασβίλι κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, η εκτέλεση του Τσουκάνη όμως κατέληξε στα χέρια του πορτιέρε των Ροδιτών.

45΄ Αποβολή για τον Διαγόρα. Ο κιτρινισμένος Ολιβέρι προσπάθησε να σταματήσει την αντεπίθεση του Μακεδονικού με φάουλ και δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

51΄ Ο Σιχουρασβίλι με ατομική ενέργεια έφτασε μέσα στην περιοχή, την τελευταία στιγμή απομάκρυνε ο Δημητρίου.

62΄ Φάση για τον Μακεδονικό. Με κεφαλιά του Παντεκίδη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αλλά ο Περράκης έδωσε επιθετικό φάουλ. Το 0-0 παραμένει.

68΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα. Ο Μανωλάκης βγήκε στον χώρο, κουβάλησε την μπάλα, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μανιά που πλάσαρε άουτ.

Διαγόρας (Γράφας): Τσιλιγγίρης, Κατσουλίδης, Δημητρίου, Δημόπουλος, Νικόλης (66′ Μανωλάκης), Γαρουφαλιάς, Παπαδόπουλος (82′ Μπρέγκου), Τσιαντούλας, Μπλανκ Καζάου (49′ Κοκκίνης), Ολιβέρι, Μανιάς (82′ Λιούμης).

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Τοπαλίδης, Πέδρο Λούκας (46′ Παντεκίδης), Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (62′ Χάσεκ), Ραμίρεζ, Ζαφειράκης (71′ Καρτάλης), Σιχαρουλασβίλι (71′ Γιακουμάκης), Κουϊρουκίδης (82′ Χερίδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.