Μακεδονικός: Ο Γιώργος Ακριτόπουλος αναλαμβάνει το πόστο του team manager!

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Ένα πρόσωπο ταυτισμένο με το ποδόσφαιρο και κυρίως με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αναλαμβάνει το πόστο του team manager στην ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών του Μακεδονικού.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ακριτόπουλο, ο οποίος τα τελευταία 34 χρόνια είχε αδιάλειπτη παρουσία από το πόστο του προπονητή σε πολλές ομάδες της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. «Ο Γιώργος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς τη σεζόν 2009-2010, στην τότε Γ’ Εθνική, είχε εργαστεί στον Μακεδονικό ως προπονητής.

Ο Ακριτόπουλος γυρίζει στους «πράσινους» σε άλλο πόστο καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου σε θέματα οργάνωσης, σχεδιασμού και ανέλαβε πλέον τα νέα του καθήκοντα. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται καλή αρχή στον Γιώργο στα νέα του καθήκοντα και να συνεχίσει να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση τα μέγιστα στο σύλλογο μας», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Μακεδονικού, η οποία είναι η τρίτη συνεχόμενη, μετά από τις δύο προηγούμενες.

Χθες, οι πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 18χρονου Ντούμπια από την Ακτή Ελεφαντοστού και σήμερα επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον 17χρονο, Γιάννη Καρδακάρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.