Μακεδονικός: MAK Family, η νέα κάρτα μέλους για την πιο οικογενειακή κερκίδα

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2023


Η ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας Οικογενειακής Κερκίδας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας ποδοσφαίρου!

Οι μικροί μας φίλοι – μαζί με τους γονείς τους – έχουν τώρα τη δική τους θέση στο γήπεδο της αγαπημένης μας ομάδας! Ετοιμαστείτε για μοναδικές στιγμές ποδοσφαίρου και διασκέδασης!

Παιχνίδια, δραστηριότητες, διαγωνισμοί, face painting και πολλά δώρα περιμένουν τις οικογένειες της Ακαδημίας του Μακεδονικού!

Κάρτα μέλους MAK Family

Αποκτώντας την κάρτα μέλους MAKFamily με ετήσιο κόστος 20€, στην ειδικά διαμορφωμένη Οικογενειακή Κερκίδα του σταδίου του Μακεδονικού θα μπορούν να εισέλθουν η μητέρα, ο πατέρας και τα παιδιά τους (έως 16 ετών)!

Απόκτησε κι εσύ κάρτα μέλους στην μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια και πάρε θέση στο παιχνίδι!

Πρόσβαση στους αγώνες όλων των τμημάτων

Σε συνεργασία με τον ΑΣ Μακεδονικός, η ΠΑΕ Μακεδονικός εξασφάλισε την δυνατότητα χρήσης της κάρτας μέλους MAKFamily σε όλους τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ (εξαιρούνται όσοι διεξάγονται στο ΕΑΚ Νεάπολης)!

Η Οικογενειακή Κερκίδα λειτουργεί μόνο στους αγώνες ποδοσφαίρου. Σε αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ η κάρτα μέλους MAKFamily χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως εισιτήριο διαρκείας για την πρόσβαση σας στο παιχνίδι!

Σημειώσεις
1. Η κάρτα μέλους MAKFamily απευθύνεται αποκλειστικά σε γονείς της Ακαδημίας του Μακεδονικού και αφορά την σεζόν 2023/24
2. Μία κάρτα μέλους MAKFamily καλύπτει δύο γονείς. Για την έκδοση της, θα χρειαστεί η επίδειξη ταυτότητας/διαβατηρίου καθώς και ο ΑΜΚΑ και των δύο γονέων
3. Η κάρτα μέλους MAKFamily προσφέρει πρόσβαση ΜΟΝΟ στην ειδικά διαμορφωμένη Οικογενειακή Κερκίδα. Για πρόσβαση σε άλλη κερκίδα, απαιτείται η έκδοση αντίστοιχου εισιτηρίου διαρκείας (για την σεζόν 2023/24) ή απλού εισιτηρίου (για τον εκάστοτε αγώνα)
4. Η έκδοση, αγορά και προμήθεια της κάρτας μέλους MAKFamily πραγματοποιείται αποκλειστικά στην Γραμματεία του Μακεδονικού, στα γραφεία των εγκαταστάσεων του συλλόγου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.