Μακεδονικός-Καμπανιακός, Καβάλα-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, ΑΕΛ-Διαγόρας (νέα των ομάδων)

Χρήστος Λιάπης29 Σεπτεμβρίου 2024

O Μακεδονικός υποδέχεται τον Καμπανιακό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του Πρώτου Ομίλου της Super League 2.

Ο Μακεδονικός ξεκίνησε τις επίσημες φετινές του υποχρεώσεις αποκλείοντας τον Ορέστη Ορεστιάδας με 0-1 στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ στην επόμενη φάση γνώρισε τον εντός έδρας αποκλεισμό από την ΑΕΛ στην διαδικασία των πέναλτι μετά από 120 λεπτά αγώνα τα οποία ολοκληρώθηκαν χωρίς τέρμα. Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος ήρθε 0-0 στη Ρόδο με τον Διαγόρα.

Ο Στέλιος Μαλεζάς δεν θα έχει στην διάθεση του τους ανέτοιμους Ματέους Ζανέλα και Μιγκέλ Ταβάρες, αλλά και τον Σάββα Τοπαλίδη, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ίωσης. Αναλυτικά η αποστολή των «πρασίνων» για την αναμέτρηση με τον Καμπανιακό:

Γουναρίδης, Ταλιχμανίδης, Καζέλης, Χασάνογλου, Παντζαρτζίδης, Σαραγιώτης, Πέδρο Λούκας, Παντεκίδης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Χάσεκ, Αλμύρας, Καρτάλης, Ραμίρεζ, Ζαφειράκης, Σιχαρουλασβίλι, Γρηγοριάδης, Γιακουμάκης, Κουιρουκίδης, Χερίδης.



ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ

Οι Κόκκινοι της Χαλάστρας μετά από τρία συνεχή επιτυχημένα αποτελέσματα σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα γνώρισαν την Τετάρτη την πρώτη τους φετινή ήττα στο Αιγάλεω, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και που σίγουρα θα μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο. Ο Κώστας Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του καλούνται να διαχειριστούν την επιπλέον κούραση που αποκόμισαν οι ποδοσφαιριστές τους από το μεσοβδόμαδο ταξίδι και απαιτητικό παιχνίδι στην έδρα του Σίτι και να συνεχίσουν τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις τους σε ένα επίσης εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο.

Οι δύο ομάδες πέρυσι συναντήθηκαν δύο φορές για το Πρωτάθλημα της Super League 2 με τις έδρες να σπάνε και στις δύο περιπτώσεις. Ο Μακεδονικός επικράτησε στην Χαλάστρα με σκορ 1-2 και ο Καμπανιακός στην Ευκαρπία με σκορ 0-1.

Την αναμέτρηση της Κυριακής θα διευθύνει ο κ. Γιουματζίδης από τον σύνδεσμο Πέλλας με Βοηθούς τους κ.κ. Τζιώτζιο από τον σύνδεσμο Θράκης και Κουβαλάκη από τον σύνδεσμο Δράμας.


Καβάλα-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 απέναντι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη » την Κυριακή 29/09 και ώρα 15:00, η ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα ενημερώνει τους φίλους της ομάδας και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα εξής:

Η είσοδος στις εξέδρες του Σταδίου θα πραγματοποιηθεί από τις Θύρες 1 και 6. Κατά την είσοδο σας στο στάδιο, μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας θα χρειαστεί η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας.

Σας περιμένουμε στο «Ανθή Καραγιάννη» ώστε να πανηγυρισουμε μαζί την πρώτη νίκη της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα. Φέτος όλη η Καβάλα παίζει μαζί αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Εθνικός Ν Κεραμιδίου

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στην Καβάλα («Ανθή Καραγιάννη» Κυριακή 29/9, 15:00).

Ετοιμοπόλεμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Κυριαζή με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό να παίρνει μαζί του στην αποστολή 21 παίκτες οι οποίοι διανυκτέρευσαν στην πόλη της Μακεδονίας.

Οι παίκτες της αποστολής είναι οι: Καραγκιόζης, Μαντζάρης, Μπαλάφας, Κόλα, Τουλίκας Βασ., Τουλίκας Γιώργ., Μακρυδάκης, Κόκορης, Μιγιεγκά, Κλιγγόπουλος, Γιαλαμίδης, Μπάλλας, Μπούζας, Κριμιτζάς, Κριεμάντι, Φωκαΐδης, Τσουμάνης, Νότας, Πανίδης, Σιατραβάνης, Κατσαβάκης.

Η χθεσινή τελευταία προπόνηση είχε πολλές στημένες φάσεις και τελειώματα στην εστία. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών της Κ14 ομάδας της ακαδημίας στο γήπεδο για το φιλικό τους παιχνίδι με ανάλογο ηλικιακό τμήμα ακαδημίας της περιοχής.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κυριαζής και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Φρινίδης, είχαν μια πολύ ωραία συνομιλία με τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Κ14 και τον προπονητή τους Άκη Γεωργίου.


ΑΕΛ

Τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA θα ανοίξουν στις 13:00. Οι τιμές που ισχύουν είναι οι εξής:

Νότιο πέταλο (Θ1Α-1Β, Θ2, Θ23): 10€

Ανατολική κερκίδα (Θύρες 3-10): 15€

Δυτική κερκίδα (Θύρες 19-22 και Θύρες 14-17): 20€

VVIP (Θύρα 18): 30€

*Tα παιδιά έως 9 ετών εισέρχονται δωρεάν.

*Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα διαθέσει μια ειδικά διαμορφωμένη σουίτα για όλα τα ΑΜΕΑ που θα προσέλθουν στο γήπεδο σύμφωνα με τη διαδικασία που έχει ανακοινωθεί.

Διαγόρας

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Παρασκευά- Ραφαέλ Μπλάντο Καζάου. Επιστρέφει ο Τόμας Ολιβέρι και θα είναι στη διάθεση του Θωμά Γράφα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.9.2024

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, Μακεδονικός – Καμπανιακός (15:00)

AEL FC ARENA, ΑΕΛ – Διαγόρας (15:00)

ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Καβάλα – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (15:00)

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.9.2024

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’ (15:00)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.9.2024

ΣΕΡΑΦΙΔΕΙΟ, ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη (16:30 / monobala.gr)

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.9.2024

ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Πανιώνιος – Χανιά (12:00 / ΣΚΑΪ)

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ, Παναχαϊκή – Asteras B’ Aktor (15:00)

ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ, Αιγάλεω – Κηφισιά (17:00 / Hybrid SKAI)

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.9.2024

ΠΑΡΑΛΙΑΣ, Καλαμάτα – Παναργειακός (16:30 / monobala.gr)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.