Μακεδονικός Κ17: Στόχος η ατομική εξέλιξη των παικτών

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2023

Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα δουλειάς για την ομάδα του Μακεδονικού Κ17 που μετέχει στο Πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

 Ο προπονητής του Δημήτρης Καΐπαλέξης επισήμανε: «Το Πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Εμείς αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε με την Κ17. Ο όμιλος μας έχει 15 ομάδες, θα δώσουμε 28 παιχνίδια και θέλουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία να βελτιωθούν οι παίκτες και να έχουν ατομική εξέλιξη. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα παιδιά να συμμετέχουν σε ανδρικό Πρωτάθλημα. Μέσα από τα παιχνίδια θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα κομμάτι βασικών αρχών του παιχνιδιού μας και να εξελίσσονται οι παίκτες μας μέσα από αυτό. 

Οι ομάδες είναι ενισχυμένες και βλέπω πολύ καλό επίπεδο. Χαιρόμαστε για αυτό γιατί τα παιδιά θα έχουν πολύ δυνατά παιχνίδια και θα παίρνουν ένα χαρακτήρα διαφορετικό σε σχέση με το αναπτυξιακό Πρωτάθλημα»

Ιγνατάκης: Περιμένουμε πολλά από αυτή την ομάδα

Μια νίκη και μια ήττα έχει στο Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας ο Μακεδονικός (ερασιτέχνης). Ο  Αρίων Ιγνατάκης για τον Μακεδονικό (ερασιτέχνης) επισήμανε: «Περιμένουμε πολλά από αυτή την ομάδα. Βασικός στόχος είναι να προετοιμαστούν τα παιδιά για του χρόνου για την Κ19».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.