Περήφανοι στον Μακεδονικό για τη μεταγραφή του Δοϊρανλή στη Λαμία

Metrosport Team03 Ιουλίου 2024

 Ο Γιάννης Δοϊρανλής έκανε το μεγάλη βήμα για τη Super League 1 και τη Λαμία. Ο Έλληνας μέσος «ξεπήδησε» από τα τμήματα υποδομών του Μακεδονικού.

Μόλις στα 17 του χρόνια αγωνίστηκε για 2 σεζόν στην Γ Εθνική με την ομάδα ανδρών, καταγράφοντας 37 συμμετοχές (31 ως βασικός). Στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης νιώθουν περήφανοι που πλέον ανήκει σε μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας. 

 Η ανακοίνωση του Μακεδονικού: «Με περισσή χαρά αναδημοσιεύουμε μια είδηση που μας έκανε υπερήφανους! Ο «δικός» μας Γιάννης Δοϊρανλής, ένα παιδί που αναδείχθηκε από την Ακαδημία του Μακεδονικού, θα αγωνίζεται από φέτος στην Stoiximan Super League ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964.

Ο Γιάννης «ξεπήδησε» από τα τμήματα υποδομών του Μακεδονικού. Μόλις στα 17 του χρόνια αγωνίστηκε για 2 σεζόν στην Γ Εθνική με την ομάδα ανδρών, καταγράφοντας 37 συμμετοχές (31 ως βασικός).

Έπειτα πήρε μεταγραφή στην Pafos FC και παραχωρήθηκε δανεικός στον Ακρίτα Χλώρακας, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή, τον οποίο υπηρέτησε για δύο σεζόν στην Super League 2. Τώρα, ήρθε η ώρα για τα μεγάλα σαλόνια! Απόλαυσε το Γιάννη! Μας έκανες περήφανους»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.