Μακεδονικός: Ευχαριστήριο στον Θάνο Κουλουτμπάνη

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοίνωσε την έναρξης της συνεργασίας της με τις εταιρείες Comncom και Infotrust του Θάνου Κουλουτμπάνη.

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας – υποστήριξης με τον Θάνο Κουλουτμπάνη (και υποψήφιος πρόεδρος στο επαγγελματικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης) και τις εταιρείες Comncom και Infotrust!

Η Comncom (Αναπτυξιακή Ε.Π.Ε., υπηρεσίες Συμβούλων και πληροφορικής) δραστηριοποιείται στη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε θέματα που αφορούν την βελτίωση καθημερινότητας των ανθρώπων, παρέχοντας τις πλέον αξιοποιήσιμες τεχνολογίες αιχμής αλλά ταυτόχρονα λειτουργώντας με σεβασμό προς το περιβάλλον. Όραμα της εταιρείας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων με σεβασμό στο περιβάλλον και η διεύθυνσή της βρίσκεται στο BALKAN CENTER Κτίριο Δ’, Όροφος 1ος, στο 10ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης.

Η Infotrust, αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα και συνεχώς αναπτυσσόμενα, ανεξάρτητα δίκτυα ασφαλιστικών συμβούλων στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας κάθε βήμα της επαγγελματικής εξέλιξης των συνεργατών της, με μοναδικά προϊόντα, υπηρεσίες και εργαλεία. Όραμα της Infotrust είναι να καθιερωθεί ως η καλύτερη εταιρία διαμεσολάβησης στην Ελλάδα με τους πλέον καταρτισμένους συνεργάτες και συνώνυμο της ποιότητας για τους ασφαλισμένους της. Βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στο BALKAN CENTER, 10o χλμ Θεσσαλονίκης – Θέρμης ΤΚ. 57 001, και στην Αθήνα Πριήνης 4, 4ος όροφος ΤΚ. 17 122.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά – δημόσια τον Θάνο Κουλουτμπάνη και τον καλωσορίζει στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια!»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.