Μακεδονικός: Δείπνο συσπείρωσης εν όψει της συνέχειας

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2022

Δείπνο στην ανδρική ομάδα παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης (23/11) η Διοίκηση του Μακεδονικού, στο ουζερί-μεζεδοπωλείο Μπουκαδούρα στη Θεσσαλονίκη.

Στη μέση του δείπνου, ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Παύλος Ανδρώνης, πήρε το λόγο και μίλησε για την ανάγκη να διατηρήσει το γκρουπ την συνοχή που έχει αποκτήσει στις πρώτες εβδομάδες του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι έχουν προσέλθει πολλοί νέοι και από διαφορετικές κουλτούρες ποδοσφαιριστές. Δήλωσε πως εντοπίζει τη συνοχή, μεταξύ άλλων, στην πράξη της ομάδας να αφιερώσει στον άτυχο Λούκα Μπουλάτοβιτς το πρώτο γκολ στην Betsson Super League 2.

Μάλιστα, το παράδειγμα του Σέρβου μεσοεπιθετικού συνδέθηκε από τον Πρόεδρο με έναν από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας, τον Νίκο Γουνόπουλο. «Ο Γουνόπουλος, που πέρασε δύο χιαστούς μέσα στην οικογένεια του Μακεδονικού, δείχνει στον Μπουλάτοβιτς τον δρόμο. Και περιμένουμε τον Μπουλάτοβιτς, όταν γίνει καλά, να επιστρέψει και αυτός πιο δυνατός ακόμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ανδρώνης έκλεισε τον λόγο του με την εξής φράση: «Να φτιάξουμε ένα ισχυρό δημιούργημα. Κάθε Κυριακή είναι ένα πρωτάθλημα».

Ο αρχηγός του Μακεδονικού, Στέλιος Τσουκάνης, πήρε έπειτα τον λόγο και, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο εκ μέρους των ποδοσφαιριστών για το τραπέζι, του δήλωσε δημόσια:

«Γνωρίζουμε καλά ότι είσαι πάντα κοντά μας. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να διακριθούμε. Κάθε μέρα τα παιδιά προπονούνται με το επιτελείο για να διακριθούν και να ανεβάσουν την ομάδα εκεί που τη φαντάζεσαι εσύ»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.