Μακεδονικός: Απογευματινός περίπατος απέναντι στη Δόξα Βώλακα

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

Ο Μακεδονικός έδειξε σε καλή κατάσταση στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας του στον Βώλακα Δράμας, επικρατώντας της τοπικής Δόξας με 0-5. 

Έπιασε υψηλό ρυθμό ανά διαστήματα, με χαρακτηριστικά τη διάθεση και την επιθετικότητα. Η διαφορά επιπέδου ήταν φανερή, κόντρα σε έναν κατά τ' αλλά απρόσμενα θαρραλέο αντίπαλο, όσον αφορά στο επίπεδο αμυντικής τακτικής.

Στο πρώτο μέρος ο Μακεδονικός πέτυχε 4 γκολ, ενώ στο δεύτερο συνέχισε στο ίδιο τέμπο, δημιουργώντας ευκαιρίες και έχοντας στο επίκεντρο ως αιχμή του δόρατος τον Κουιρουκίδη, που εκτελούσε κατά ριπάς, «αναγκάζοντας» τον νεαρό αντίπαλο τερματοφύλακα της Δόξας να πραγματοποιήσει μια σειρά μεγάλων επεμβάσεων.

Τα γκολ του αγώνα: Στο 3’ ο Χερίδης αξιοποίησε την παράλληλη πάσα του Καρτάλη και έγραψε το 0-1. Εξι λεπτά μετά ο Χερίδης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό γκολ του, σε φάση που πίεσε και έκλεψε μπάλα απ' τον τερματοφύλακα της Δόξας. Στο 30’ ο Σιχαρουλασβίλι έφυγε ωραία στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε από πάνω τον τερματοφύλακα της Δόξας, η μπάλα χτύπησε κάθετο δοκάρι, αλλά είχε ακολουθήσει ο Χερίδης γράφοντας από κοντά το 0-3. 

Στο 35', μετά από κλέψιμο από πίεση ψηλά του Λεωνιδόπουλου, ο Σιχαρουλασβίλι τελείωσε με γκολ τη φάση για το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε στο 85’ με κοντινό σουτ του Κουιρουκίδη. 

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Ζανέλα, Ιωαννίδης, Λεωνιδόπουλος, Καρτάλης, Σιχαρουλασβίλι, Ζαφειράκης, Χερίδης. 

Β’ ημίχρονο: Καζέλης (68' Βλάχος), Τοπαλίδης (68’ Δημητρίου), Παντζαρτζίδης, Σαραγιώτης, Γρηγοριάδης, Παναγιωτούδης, Ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή, Ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή, Ραμίρεζ, Σαββίδης, Κουιρουκίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.