Μακεδονικός: Ανακοίνωσε Λυμπεράκη για την άμυνα

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Οδυσσέα Λυμπεράκη. Ο 25χρονος αριστερός μπακ την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε Πρωταθλητής με τον Πανσερραϊκό στη Super League 2, καταγράφοντας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος 13 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Μακεδονικός:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Λυμπεράκη!

Ο 25χρονος (05/06/1998) αριστερός μπακ έρχεται στην Ευκαρπία ως πρωταθλητής της Β Εθνικής με την ομάδα του Πανσερραϊκού! Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ Καβάλας και την Καβάλα, ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τόπου καταγωγής του στην πρόσφατη περίοδο, και το 2019 έκανε το άλμα στην Super League για λογαριασμό του Πανιωνίου!

Οι εμφανίσεις του ως βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας των Νεοσμυρνιωτών τού εξασφάλισαν τη μετακίνηση στον ΟΦΗ, για την απόκτηση περαιτέρω εμπειριών πρώτης κατηγορίας, παραμένοντας στο Ηράκλειο για δύο σεζόν. Το 2022 ήρθε η μετακίνηση στον ΝΠΣ Βόλος, όπου δεν βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε. Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο άφησε την πρώτη κατηγορία για την Super League 2 και τον Πανσερραϊκό, ενισχύοντας τις προσπάθειες των Σερραίων για την επίτευξη της ανόδου. Στο τέλος της σεζόν, προσέθεσε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του!

Στον Μακεδονικό, ο Καβαλιώτης μπακ πρόκειται να εισφέρει σε αθλητικότητα, εντάσεις, ταχύτητα και καλή αμυντική ισορροπία, αποτελώντας ένα χρήσιμο… μηχανάκι στα χέρια του Στέλιου Μαλεζά και έναν… μπελά για το επιτελείο φροντιστών του αγωνιστικού χώρου, αφού είναι έτοιμος να «οργώσει» μία πτέρυγα σε κάθε ημίχρονο!

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Οδυσσέα στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες»!.

Στην πρώτη δήλωση του ως παίκτης του Μακεδονικού, ο Λυμπεράκης είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Η προσέγγιση του συλλόγου ήταν επαγγελματική από την πρώτη στιγμή. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσουμε και έχω ένα προαίσθημα ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της – σαν οικογένεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.