Μάικλ Τζόρνταν: Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του πατέρα του

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Τα πάνω κάτω έρχονται στην υπόθεση της δολοφονίας του Τζέιμς Τζόρνταν, πατέρα του Μάικλ, 31 χρόνια μετά από εκείνη τη θλιβερή βραδιά.

Το 1993 ο 18χρονος Ντάνιελ Γκριν φέρεται να δολοφόνησε τον πατέρα του θρύλου του ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί και να μπει στη φυλακή.

Ο Γκριν ουδέποτε αποδέχθηκε την ενοχή του και τώρα 31 χρόνια μετά ο Δικαστής της υπόθεσης κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισής του, καθώς θεωρεί πως δεν ήταν αυτός που στέρησε τη ζωή στον Τζέιμς Τζόρνταν.

Ο συνταξιούχος δικαστής Γκρέγκορι Ουίκς, ο οποίος ανέλαβε στις αρχές της δεκαετίας του '90 την υπόθεση δολοφονίας του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν, απευθύνθηκε στις Αρχές της Βόρειας Καρολίνας και κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα, ζητώντας την απελευθέρωση του καταδικασμένου ως εκτελεστή, Ντάνιελ Γκριν.

Ο Ουίκς, που δεν σταμάτησε να μελετά ούτε στιγμή την συγκεκριμένη υπόθεση, πιστεύει ότι υπάρχουν έντονες αμφιβολίες (που προκύπτουν από την ανάλυση των ιατροδικαστικών αναφορών) για την ενοχή του Γκριν, ο οποίος βέβαια βρίσκεται στη φυλακή εδώ και 28 χρόνια.

«Ποτέ άλλοτε δεν με έχει... στοιχειώσει μία υπόθεση σαν αυτή της δολοφονίας του Τζειμς Τζόρνταν», δήλωσε σε αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης ο δικαστής

Το 1993, ο φερόμενος ως θύτης, ήταν 18 ετών, βρέθηκε πίσω από τα... σίδερα το 1996 και τώρα έχει κλείσει τα 46 του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.