Μάικλ Μόσλεϊ: Το σενάριο-«βόμβα» για την εξαφάνισή του

Metrosport Team08 Ιουνίου 2024

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Σύμη λόγω της εξαφάνισης του διάσημου παρουσιαστή του BBC, Μάικλ ΜόσλεΪ, ο οποίος αγνοείται από το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6).

Οι έρευνες που άρχισαν από την πρώτη στιγμή δεν έχουν αποδώσει καρπούς μέχρι στιγμής...

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του γνωστού δημοσιογράφου συμμετέχουν στελέχη της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, που με τη βοήθεια ελικοπτέρου και drone «σαρώνουν» την περιοχή αναζητώντας κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στα ίχνη του άνδρα.

Τα τέσσερα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο Open, τόνισε ότι δεν αποκλείεται ακόμα και το σενάριο της απαγωγής. 

Μάλιστα, ανέφερε τρία ως τα επικρατέστερα σενάρια: της οικειοθελούς εξαφάνισης, της εγκληματικής ενέργειας αλλά και την περίπτωση του να έχει πέσει στη θάλασσα ο Βρετανός παρουσιαστής.

Η σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ, Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ προέβη σε δήλωσεις για την εξαφάνιση του άνδρα της, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Έχουν περάσει τρεις μέρες από τότε που ο Μάικλ έφυγε από την παραλία για να πάει βόλτα. Οι μεγαλύτερες και πιο αβάσταχτες μέρες για μένα και τα παιδιά μου. Η έρευνα συνεχίζεται και η οικογένειά μας είναι τόσο απίστευτα ευγνώμων στους κατοίκους της Σύμης, τις ελληνικές αρχές και το βρετανικό προξενείο που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν στην εύρεση του Μάικλ. Δεν θα χάσουμε την ελπίδα μας».

Μάλιστα, το BBC δημοσίευσε ένα βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος που απεικονίζει τον παρουσιαστή να περπατά μόνος του, κρατώντας την ομπρέλα του, δίπλα στη μαρίνα του χωριού Πέδι, την ημέρα της εξαφάνισης. Μάρτυρες είχαν προηγουμένως δει τον Μάικλ Μόσλεϊ να φεύγει από την παραλία, ενώ άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 67χρονος εθεάθη να περπατά στην πόλη 30 λεπτά μετά την ώρα εξαφάνισής του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.