Μάικλ Μόσλεϊ: Απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου - Τι έδειξε η νεκροψία

Metrosport Team10 Ιουνίου 2024

Απροσδιόριστα φαίνεται πως είναι τα αίτια του Βρετανού γιατρού και τηλεοπτικού παρουσιαστή, Μαρκ Μόσλεϊ, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (9/6) νεκρός  στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, στη Σύμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε φαίνεται πως επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, περιπλέκοντας σημαντικά το ενδεχόμενο να ταυτοποιηθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Κι αυτό γιατί η σορός του Βρετανού παρουσιαστή βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, που καθιστά αρκετά δύσκολο να βρεθεί η αιτία θανάτου του. 

Η  διαδρομή που ακολούθησε 

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ο παρουσιαστής του BBC ακολούθησε εν μέσω καύσωνα μια απότομη διαδρομή πάνω στα βράχια, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο και να εντοπιστεί νεκρός και, μάλιστα, σε προχωρημένη σήψη.

Μάλιστα, ο 67χρονος παρουσιαστής, που είχε μαζί του μια ομπρέλα, ένα μικρό μπουκάλι νερό και ένα καπέλο, ξεκίνησε να σκαρφαλώνει μια απότομη πλαγιά από το Πέδι μέχρι την κορυφή του λόφου με θέα την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Οι Αρχές φαίνεται να εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Μόσλεϊ να μπερδεύτηκε φεύγοντας από το Πέδι και, αντί να κινηθεί αριστερά προς τον Γυαλό Σύμης να πήρε τη διαδρομή δεξιά του, που οδηγούσε προς την Αγία Μαρίνα.

Μάλιστα, σε κάμερα ασφαλείας καταγράφηκε να κατεβαίνει μια πλαγιά, που βρίσκεται κοντά σε έναν περιμετρικό φράχτη και στη συνέχεια να χάνεται από την κάμερα.

Δεν αποκλείεται λίγο πριν φτάσει στο σημείο που επιθυμούσε, να αισθάνθηκε αδιαθεσία, να κάθισε να ξεκουραστεί και να ξεψύχησε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.