Μαϊδάτσης: «Ηρθε η κόπωση μετά το 80'»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Αετός Βασιλικών πάλεψε για ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Δόξα Ασσήρου όμως δεν τα κατάφερε δεχόμενος δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. 

Μετά τον αγώνα ο προπονητής των Βασιλικών, Γιώργος Μαϊδάτσης επισήμανε: «Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα ενισχυμένη με καλούς παίκτες. Καταφέραμε να είμαστε αρκετά καλοί και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Η κόπωση των ποδοσφαιριστών μου, μετά το 80ο λεπτό και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της Ασσήρου έκριναν το αποτέλεσμα. Μοιραία δεχτήκαμε ένα γκολ, ανοιχτήκαμε και δεχτήκαμε και δεύτερο. Όταν δεν έχεις παίκτες να φρεσκάρεις την ομάδα έρχονται και τα λάθη.

 Το επόμενο διάστημα πιστεύω θα έχω και κάποια ακόμη παιδιά που θα στηρίξουν την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την αγωνιστικότητα και το πάθος που έβγαλαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και συγχαρητήρια στην ομάδα της Ασσήρου που έδειξε ότι δίκαια θεωρείται το φαβορί για την άνοδο καθώς έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και έναν εξαιρετικό προπονητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.