Μαϊάμι Χιτ: Απίστευτο ξύλο στο φιλικό με τους Σπερς (vid)

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Απίστευτο σκηνικό συνέβη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης των Χιτ με τους Σπερς στο Μαϊάμι, στην κερκίδα του γηπέδου ξεκίνησε αγώνας μποξ ανάμεσα σε δύο ζευγάρια θεατών που έλυσαν τις διαφορές τους με μπουνιές.

Με την ολοκλήρωση της φιλικής νίκης των Μαϊάμι Χιτ επί των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Τάιλερ Χίροου έμεινε για λίγο στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να κάνει δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό που κάλυπτε την αναμέτρηση. Την ώρα που απαντούσε στην πρώτη ερώτηση ο σταρ των Χιτ, διαπίστωσε μία αναταραχή στην κερκίδα. Και κοιτώντας καλύτερα ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως «πέφτει ξύλο!».

Πλέον, οι δηλώσεις του δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη σημασία και όλοι προσπάθησαν να καταλάβουν τι συνέβη. Πόρισμα δεν βγήκε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δύο γυναίκες που φορούσαν μαύρα, χτυπούσαν δύο άντρες που φορούσαν λευκά. Ταυτόχρονα, οι άντρες χτυπούσαν ο ένας τον άλλον και κάθε σενάριο που δημιουργήθηκε άγγιξε τη σφαίρα της φαντασίας.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως η ιστορία ολοκληρώθηκε με την σύλληψη των δύο ανδρών και από άναρχες κραυγές οι περισσότεροι θεώρησαν πως ένας εκ των δύο ανδρών παρενόχλησε τις γυναίκες προτού η εξέδρα μετατραπεί σε ρινγκ...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.