Μάγιο: «Θα εξαντλήσω όλα τα απαραίτητα μέσα για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου»

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ούγκο Μάγιο πήρε θέση στα social media μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου της Βαρκελώνης για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης αναφέροντας πως θα εξαντλήσει όλα τα απαραίτητα μέσα για να υπερασπιστεί την αθωότητα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την κοινοποίηση της ποινής του Ποινικού Δικαστηρίου Νο. 19 της Βαρκελώνης, το οποίο με καταδικάζει, θα ήθελα να γνωστοποιήσω πως:

1. Συνεχίζω να αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες που μου αποδίδονται και να γνωστοποιώ την πλήρη διαφωνία μου με τα επιχειρήματά της.

2. Κατά συνέπεια, και μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση της εν λόγω απόφασης, θα υποβληθεί η κατάλληλη έφεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Βαρκελώνης.

3. Δεδομένων των πληροφοριών που έχουν εμφανιστεί, θέλω να τονίσω ότι η εν λόγω φράση αναφέρει ότι η κατάθεση μου ήταν η ίδια και απουσίαζε οποιασδήποτε αντίφαση, στην οποία αναγνώρισα ότι, στο τέλος των χαιρετισμών και γυρίζοντας για να πάω στο κέντρο του γηπέδου, το χέρι μου άγγιξε τη μέση του «παπαγάλου» και αρνούμαι απολύτως ότι είχε συμβεί άγγιγμα στο στήθος του «παπαγάλου».

4. Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα εξαντλήσω όλα τα απαραίτητα μέσα για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου για γεγονότα για τα οποία αρνούμαι απολύτως κάθε ευθύνη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.